RU
 

Палестинські бойовики випустили п'ять ракет по півдню Ізраїлю

19 серпня 2011, 07:34
0
5
Палестинські бойовики випустили п ять ракет по півдню Ізраїлю
Фото: Reuters
По півдню Ізраїлю випустили ракети

З території Палестини було випущено п'ять ракет по півдню Ізраїлю, що не призвели до жертв і руйнувань.

Про це повідомляє Associated Press з посиланням на ізраїльських військових.

Також армія підтвердила факт нічних авіаударів по сектору Газа, в ході яких один палестинець загинув, ще п'ятеро отримали поранення.

Атаки ВПС Ізраїлю стали відповіддю на здійснену бойовиками в четвер, 18 серпня, серію нападів в районі ізраїльського курортного міста Ейлат, в результаті яких загинули восьмеро людей, більш як 30 були поранені.

Бойовики, ймовірно, проникли на південь Ізраїлю через слабо захищений кордон з Єгиптом. Неподалік від Ейлата, популярного курорту на березі Червоного моря, вони обстріляли з автоматичної зброї рейсовий автобус. По іншому автобусу була випущена протитанкова ракета, під обстріл потрапив і приватний автомобіль.

Одночасно бойовики атакували армійський патруль у районі ізраїльсько-єгипетського кордону.

У відповідь ВПС Ізраїлю завдали серію авіаударів по позиціях бойовиків в секторі Газа, були знищені лідер воєнізованого крила терористичного угруповання Комітети народного опору Камаль (Абу-Авад) Нейраб і четверо його соратників.

Після нападу ізраїльські влада закликала співгромадян утриматися від будь-яких відвідувань Синайського півострова, а тих, хто вже там перебуває, - негайно повернутися на батьківщину.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі