День фінансів, 16 грудня: 190 тис. в IT, з «хрущовок» у багатоповерхівки, закриття ФОП в 2020 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 16 грудня: 190 тис. в IT, з «хрущовок» у багатоповерхівки, закриття ФОП в 2020

1381
Понеділок, 16 грудня: про плани на столичні «хрущовки», транші та Харків.
Київські «хрущовки» планують перетворити на багатоповерхівки. Згідно з новим генпланом столиці, п’ятиповерхові будинки, які будувалися в Києві в 1960-1990-х роках, хочуть модернізувати до 2040 року або ж віддати на перебудову інвесторам. Жителів на період будівництва будуть відселяти, а згодом – давати їм квартири в нових будинках.
Закриття ФОП у 2020 році. В останні роки закриття діяльності фізичної особи-підприємця (ФОП) значно спростилося. Більше того, більшість етапів цього процесу можна пройти онлайн. Які кроки для цього робити – читайте в новому матеріалі Finance.ua Як закрити ФОП в 2020 році?
Транш і очікування МВФ. ​​Національний банк України очікує рішення Міжнародного валютного фонду (МВФ) щодо нової програми розширеного фінансування для України в першому кварталі 2020 року. А ось МВФ очікує від України, перш за все, реформи судової системи, яка, як раніше неодноразово зазначалося на різних рівнях. сьогодні не в змозі надійно захистити право власності і видається інвесторам, м’яко кажучи, не завжди об’єктивною.
Як розвивався українська IT-сектор в 2019 році. Кількість зайнятих фахівців в українському ІТ досягла позначки 190 тисяч. В цілому за 2019 рік індустрія зросла на 20%, або на 32 тисячі фахівців.. За даними порталу hh.ua | grc., новачкам в IT-галузі найчастіше пропонують такі посади: розробники ПЗ; працівники підтримки; відділ продажів; адміністративний відділ; інженери, системні адміністратори, фахівці з CRM-систем.
Харків стане першим “містом в смартфоні”. Жителі міста зможуть отримати 1 млн послуг онлайн. Така мета новоствореного Департаменту цифрової трансформації Харківської міської ради. Про це повідомляє онлайн-сервіс державних послуг “Дія” в своєму Telegram-каналі. Трансформація міста також буде впроваджуватися через «Офіс реформ Харкова» у співпраці з Міністерством цифрової трансформації.
Місія – добудувати об’єкти “Укрбуду”. Холдингова компанія “Київміськбуд” використає нерозподілений прибуток за останні 10 років і залучить кредити в державних банках для добудови понад 20 житлових комплексів компанії “Укрбуд”. Про це заявив Ігор Кушнір. Він запевнив, що перехресного фінансування будівельних робіт за рахунок коштів інвесторів “Київміськбуду” не буде.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас