12:22 23.12.2018

Порошенко схвалює резолюцію Генасамблеї ООН щодо Криму

1 хв читати
Порошенко схвалює резолюцію Генасамблеї ООН щодо Криму

Російська Федерація має виконати вимоги міжнародного права - звільнити Крим і всіх українських громадян, незаконно позбавлених волі, заявив президент України Петро Порошенко.

"Росія, як держава-агресор, має виконати вимоги міжнародного права - звільнити Крим і повернути додому незаконно позбавлених свободи українських громадян", - написав П.Порошенко у своєму мікроблозі в Твіттері в неділю.

Він подякував міжнародним партнерам за потужну підтримку, наголосивши, що "боротьба за Крим триває" і " Крим - це Україна!".

П.Порошенко нагадав, що за останні два місяці в Генеральній асамблеї ООН ухвалено дві надважливі резолюції щодо Криму, які дають Росії чіткий сигнал: "міжнародне співтовариство не буде миритися з порушеннями прав людини і мілітаризацією окупованого півострова".

Як повідомлялося, Генеральна асамблея ООН ухвалила резолюцію про порушення прав людини в Криму. За ухвалення документа проголосувало 65 країн, проти - 27, утрималося - 70.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Половина опитаних українців вважають, що Зеленський не виконав більшість передвиборчих обіцянок, половина з них звинувачує в цьому його оточення - КМІС

Участь Китаю в Глобальному саміті миру могла б зробити практичний внесок у досягнення справедливого й довготривалого миру в Україні - МЗС

Верхня палата парламенту Швейцарії відхилила план допомоги Україні на CHF5 млрд через "боргове гальмо"

Майже половина українців бачить погіршення в ситуації з демократією та економікою в країні за п'ять років каденції Зеленського - КМІС

Угорщина може позбутися права вето під час голосування в Євросоюзі - DW

Дозвіл Україні бити по території РФ може бути розширений і це залежатиме від ситуації на полі бою – Білий дім

Голова "Нафтогазу" Чернишов може повернутися в уряд - депутат Железняк

Україна визнає і Ізраїль, і Палестину - Зеленський

Туреччина підтримала надання Україні зброї, але виключила участь НАТО у війні

Китай підтвердив відмову брати участь у Глобальному саміті миру і заявив, що буде "продовжувати на власний розсуд просувати мирні переговори"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА