День фінансів, 17 червня: недитяча битва monobank vs ПриватБанк, сума для недобудов "Укрбуду", "гарантовані" 800 тис. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 17 червня: недитяча битва monobank vs ПриватБанк, сума для недобудов "Укрбуду", "гарантовані" 800 тис.

8380
Середа, 17 червня, виявилася досить інформативною:
Порятунок рядового інвестора… Або скільки треба грошей для недобудов «Укрбуду». На добудову всіх житлових комплексів «Укрбуду» не вистачає 2 млрд грн. Про це повідомив президент «Київміськбуду» Ігор Кушнір. За його словами, щоб десь взяти гроші, вже запропонували дієвий механізм – викуп квартир Державною іпотечною установою. Подробиці за посиланням.
Оптимісти і реалісти… Або COVID-19 і два сценарії для економіки України. Кабмін розглядає два альтернативні сценарії розвитку економіки нашої країни, з урахуванням наслідків поширення коронавірусу: оптимістичний і кризовий. Перший сценарій передбачає швидке подолання поширення коронавірусу. Кризовий – розгортання другої хвилі зараження і глобальну фінансово-економічну кризу.
Занадто гучна пропозиція… Або депутати і борги з ЖКГ. В Україні за борги з комуналки пропонують арештовувати частину зарплати і забирати майно.
День фінансів, 17 червня: недитяча битва monobank vs ПриватБанк, сума для недобудов "Укрбуду", "гарантовані" 800 тис.
Відповідне нововведення передбачено законопроєктом № 3613. У новому законопроєкті пропонують дозволити судам стягувати будь-яке майно боржника, якщо розмір боргу перевищує встановлену норму.
Захищені депозити… Або знову не 25. В Україні знову планують підвищити гарантовану суму відшкодування для депозитів з 200 тисяч гривень до 800 тисяч гривень. Про це сказано в стратегії дій Міністерства фінансів до 2023 року. Кажуть, що це один з кроків, який допоможе повернути довіру людей до банків..
Недитяча битва… Або порівняння дитячих карток mono vs Привату. Ми вже порівнювали кредитні, дебетові та валютні картки monobank і ПриватБанку. Їхні інтернет-банки, влаштовували битву платних розстрочок. Настав час чергового протистояння – цього разу дитячих карток.

monobank vs ПриватБанк: чия картка краща 🧐

До речі, сьогодні ми також оновили Рейтинг дебетових карток. Дебетова картка – це ваш електронний гаманець, який безпечніший, зручніший і вигідніший за звичайний. Його важче загубити, а в разі втрати завжди можна заблокувати. Обирайте, яка вам більше підходить.

Рейтинг дебетових карток на Finance.ua 💳

Вебінар дня… Або де можна дізнатися, як збільшити продажі в роздробі? Як створити ключову конкурентну перевагу, коли кризи накочують хвиля за хвилею? У четвер 18 червня 2020 об 11:30 в межах безкоштовного вебінару FinUpdate експерти від різних напрямів бізнесу поділяться досвідом і постараються дати відповіді на ключові запитання.
День фінансів, 17 червня: недитяча битва monobank vs ПриватБанк, сума для недобудов "Укрбуду", "гарантовані" 800 тис.

Для безкоштовної реєстрації необхідно лише 👉 залишити заявку на сайті

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас