Volvo створює новий бренд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volvo створює новий бренд

Фондовий ринок
1697
Шведська компанія Volvo вирішила створити новий бренд M, який об’єднає в собі всі «мобільні» сервіси цього автовиробника. В даному випадку позначення M не має стосунку до високопродуктивних моделей.
Поки Volvo не став вдаватися в ніякі подробиці про бренд M, пообіцявши тільки зробити це трохи пізніше. Однак, з огляду на те, що під цим брендом повинні надаватися «послуги мобільності», то дещо про нього нам вже відомо.
Думаємо, під цим брендом будуть надаватися в тому числі послуги абонентського сервісу «Care by Volvo», який вже проходить пілотні випробування в Швеції і США. Його суть полягає в тому, що за допомогою мобільного додатку можна замовити для оренди автомобіль зі спеціального гаража. Причому автомобіль можна брати будь-який, якщо він вільний. За це береться щомісячна абонентська плата.
Шведська компанія має намір почати повнофункціональну роботу бренду M навесні 2019 року. Спочатку його «запустять» у Гетеборзі (Швеція), а потім він з’явиться в США.
Керівництво компанії Volvo вважає, що в сучасному світі автолюбителям потрібно пропонувати нові способи володіння автомобілями. Якраз для цього і призначений бренд М. Природно, шведська компанія розраховує отримувати завдяки йому дуже хороший прибуток.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас