22:11 17.05.2019

Зеленський задекларував готовність співпрацювати з волонтерськими організаціями "на рівних"

2 хв читати
Зеленський задекларував готовність співпрацювати з волонтерськими організаціями "на рівних"

Новообраний президент України Володимир Зеленський на зустрічі в п'ятницю задекларував готовність співпрацювати "на рівних" з волонтерськими організаціями, зазначає засновник благодійного фонду "Повернись живим" Віталій Дейнега.

"Метою сьогоднішньої зустрічі було встановити попередні домовленості з новою владою. Я пояснив, що наш фонд є аполітичним і ніколи не одягне на себе футболку однієї з команд або політсил, але залишає за собою право критикувати або схвалювати деякі рішення влади. І запитав, чи готовий новообраний президент працювати на рівних, а не в форматі обміну лояльності на доступ до. Він запевнив, що так", - написав він на своїй сторінці в Facebook.

Дейнега зазначив, що наступним питанням було, чи готова нова команда брати в роботу рекомендації їх аналітичного центру. "І відповідь теж була позитивною. Зустріччю я залишився задоволений, як і колеги", - вказав він.

Волонтер нагадав, що трохи менше 5 років назад у волонтерів відбулася аналогічна зустріч із ще чинним президентом Петром Порошенком.

На думку Дейнеги, в цих зустрічах є багато спільного: "Вони почалися зі слів подяки за нашу роботу, відбулися в проміжку між президентськими і парламентськими виборами, на тлі сильного невдоволення частиною суспільства новообраним президентом. На обидві зустрічі далеко не всі хотіли йти".

Дейнега наголосив, що після цієї зустрічі Порошенко "швидко потрапив в інформаційний міхур, був узурпований досить специфічними людьми, які стали єдиною точкою входу до нього".

"Згодом ці люди прямо або побічно труїли окремих волонтерів та перешкоджали навіть теоретичним можливостям їхньої зустрічі з першою особою. В результаті останні 5 років більшість з нас не мали до нього (Порошенко - ІФ) доступу, як і можливості давати аналітику або альтернативну точку зору", - вказав він.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко везе на фронт 2 тисячі денних та нічних FPV-дронів і "Мавіків"

Нетаньягу заявив, що намір Іспанії, Ірландії та Норвегії визнати Палестину надихне ворогів Ізраїлю

Бельгія, яка головує в Євросоюзі, має намір до кінця червня розпочати переговори про вступ Молдови та України до ЄС

Ізраїль відкликає своїх послів із Норвегії та Ірландії для термінових консультацій через рішення визнати Палестину державою

Геращенко має намір звернутися до Мецоли у зв'язку з проявом сексизму з боку спікера Ради

Участь Індії в Саміті миру може спонукати Китай також узяти в ньому участь - нардеп

Президент Румунії візьме участь у Саміті миру у Швейцарії - Зеленський

У ЄС погодили план із використання доходів від заморожених активів РФ для допомоги Україні

Німеччина може підтримати американський план допомоги Україні на $50 млрд - ЗМІ

Автор законопроєкту про демографічні податки його відкликає - нардеп Железняк

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА