RU
 

Ліверпуль знищив Ньюкасл і збільшив відрив від Ман Сіті

iSport.ua,  26 грудня 2018, 20:05
0
240
Ліверпуль знищив Ньюкасл і збільшив відрив від Ман Сіті

Мерсисайдці завдяки перемозі над Ньюкаслом зміцнили своє лідерство в АПЛ, маючи відрив у сім очок від переслідувачів у турнірній таблиці.

 
У матчі 19-го туру англійської Прем'єр-ліги Ліверпуль приймав Ньюкасл. Зустріч команд відбулася на стадіоні Енфілд у Ліверпулі і завершилася з рахунком 4:0 на користь господарів.
 
Рахунок у матчі був відкритий на 11-й хвилині захисником Ліверпулю Деяном Ловреном. На початку другого тайму головний арбітр Грем Скотт призначив пенальті у ворота Ньюкаслу, який успішно реалізував Мохаммед Салах. На 80-й хвилині нападник Ліверпулю Шердан Шакірі забив третій гол команди, а в кінцівці матчу півзахисник господарів Фабіньйо довів рахунок до розгромного.
 
Ліверпуль - Ньюкасл (4:0)
 
Голи: Ловрен, 11, Салах (пен.), 47, Шакірі, 79, Фабіньйо, 85
 
Ліверпуль: Аліссон - Александер-Арнолд, ван Дейк, Ловрен, Робертсон (Клайн, 82) - Хендерсон, Вейналдум (Фабіньйо, 62), Шакірі, Мане, Фірміно (Старрідж, 69) - Салах
 
Ньюкасл: Дубравка - Єдлін, Ласселс, Дамметт, Фернандес, Рітчі (Мерфі, 81) - Хейден, Діаме, Кенеді (Лонгстафф, 73) - Муто, Хоселу
 
Нагадаємо, команда Юргена Клоппа завдяки осічці Манчестер Сіті збільшила відрив від "містян" на сім очок. Зараз Ліверпуль лідирує в таблиці чемпіонату Англії з 51 балом в активі.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі