Microsoft представила дисплеї для корпоративних кімнат для переговорів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft представила дисплеї для корпоративних кімнат для переговорів

Технології&Авто
360
Корпорація Microsoft на виставці Computex 2018 представила нову групу пристроїв під назвою Windows Collaboration Displays. Як видно з назви, це дисплеї, призначені для спільної роботи.
Хоча компанія випускає власні пристрої Surface Hub, вона об’єднала зусилля з виробниками дисплеїв з метою створення Windows Collaboration Displays.
Фактично, ці пристрої являють собою саме дисплеї, позбавлені комп’ютерної апаратної начинки. Тому для їх повноцінного використання потрібне підключення до комп’ютера з операційною системою Windows 10 PC.
У Windows Collaboration Displays є власні сенсори, інтегровані з новими інтелектуальними функціями Azure IoT. Наприклад, вбудовані в дисплей сенсори дозволяють визначати наявність людей в кімнаті, ці відомості можуть використовуватися компаніями для автоматичного опалення або кондиціонування приміщень або більш ефективного управління замовленнями кімнат.
Самі дисплеї підтримують високу роздільну здатність, можуть розпізнавати дотики, в тому числі кілька дотиків одночасно, підтримують роботу зі стилусом.
Також в них інтегровані мікрофони з великим радіусом дії для роботи з віртуальним асистентом Cortana. За допомогою камери і мікрофонів можна проводити відеоконференції через Microsoft Teams або інше програмне забезпечення.
Пристрої Windows Collaboration Displays призначені для підвищення функціональних можливостей кімнат для проведення переговорів. Як правило, компанії використовують в таких кімнатах звичайні телевізори або проектори.
Нові дисплеї пропонують додаткові можливості, такі як сенсорне введення, а роботу зі стилусом і додаткові сенсори.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас