22 травня 2019, 17:00

Нові лідери, на яких заслуговує Україна

Надзвичайно круто, що в Україні є проекти, які заряджають країну на глобальні позитивні зміни та дають можливість проявити себе соціально активним людям. Одним з таких є національний телепроект "Нові лідери". Зараз триває голосування за ТОП-25 НОВИХ ЛІДЕРІВ другого сезону проекту, в якому я беру участь. Ідея змін, яку я пропоную, спрямована на розвиток громадського здоров'я та підвищення якості медичного обслуговування.



Чому я учасник ініціативі "Нові лідери"

Протягом чотирьох років я активно займаюся волонтерською та громадською діяльністю в сфері охорони здоров'я. До цього мене спонукала історія моє родини, пов'язана боротьбою за життя та здоров'я нашого сина.

Займаючись лікуванням власної дитини, я розумів, скільком родинам так само доводиться стикатися з відсутністю необхідного обладнання для діагностики та лікування, з потребою шукати кошти на лікування. На жаль, від лікарні ніхто не застрахований. Я розумів, що без належних умов праці та сучасного устаткування навіть найкращі лікарі не можуть нормально лікувати пацієнтів.

В пошуках рішення цих проблем я переконався, що треба виходити на нові рівні. За час моєї громадської діяльності мені вдалося розвинути дві громадські організації, що об'єднують потужну мережу Агентів змін в охорони здоров'я. Це батьки, медики, журналісти, активісти, які вже втілюють грандіозні проекти в сфері охорони здоров'я. Зараз я відчуваю потребу масштабувати та зміцнювати цей успіх. До мене приєдналися однодумці з різних сфер діяльності, які прагнуть допомогти мені втілювати мої задуми. Адже всі ми є пацієнтами.

Моя ідея змін: соціальне підприємництво в напрямку електронної системи охорони здоров'я з метою розвитку громадського здоров'я та підвищення якості медичного обслуговування.

Знаю, як втілити зміни на національному рівні та готовий працювати на результат. Тому я став учасником проекту "Нові лідери". Для мене це не шоу, а можливість підсилити медичну реформу. Це важливий крок в напрямку до змін в охороні здоров'я, які потрібні кожному громадянину. Ми хочемо, аби кожна людина, яка потрапить до лікарні, мала все необхідне для порятунку і одужання. Тому я закликаю і вас підтримати мене на цьому шляху.

Моя ідея змін

Ми пропонуємо створити соціальне підприємство у напрямку електронної системи охорони здоров'я, сфокусоване на стратегічних питаннях галузі.

Прибуток підприємства буде спрямований на фінансування вітчизняних виробників та розробників сучасного медичного обладнання та технологій, а саме: протезування, медичні пристрої та прилади, медичне устаткування, IT-сервіси, тощо. З подальшим фінансуванням благодійних проектів Української Біржи Благодійності (УББ), спрямованих на придбання, обслуговування та ремонт медичного обладнання.

Наш продукт – комплексне IT-рішення у вигляді медичного боту на базі штучного інтелекту. Медбот буде корисним як пацієнтам, так і медичним закладам, і лікарям.

Уявіть собі, що в будь-якому зручному для вас месенджері в телефоні, або на сайті медзакладу, або пацієнтської спільноти вас зустрічає дружній, знайомий медичний чат-бот, ваш незмінний помічник, який допомагає вам орієнтуватися в ваших правах як пацієнта; дає практичні поради що профілактики захворювань; нагадує про прийом ліків, чергове щеплення, та відвідування лікаря та багато іншого.

Функціонал медбота допоможе знизити навантаження та оптимізувати роботу медичного закладу та лікарів, скоротить кількість необгрунтованих викликів лікаря додому, підвищить довіру та рівень комунікації з пацієнтом.

Проект "Розвиток громадського здоров'я і підвищення якості медичного обслуговування" потрібен вже зараз, як пацієнтам, так і лікарям, керівникам медичних закладів, #медреформі в цілому.

Як нас підтримати

Кожен з вас може допомогти змінам втілитися. Ваш перший крок – це проголосувати за ідею, яка є учасником телепроекту Нові лідери.

Щоб проголосувати, потрібно:


1. На офіційному сайті (http://novilidery.com) "Нових лідерів" натискаєте на розділ "Реєстрація", де після заповнення всієї інформації, Ви офіційно стаєте виборцем.


2. Ви маєте зайти у особистий кабінет на офіційному сайті "Нових лідерів", за допомогою смс-коду, який був надісланий вам під час реєстрації.


3. Далі переходьте у розділ "Лідери" для цього потрібно навести курсор на розділ "УЧАСНИКИ" и меню сайту.
4. Зайдіть на сторінку (http://bit.ly/badikov) Бадіков Тимофій, де знайдете кнопку "Проголосувати".

Голосування завершується 23 травня 2019 року.

Голосуйте просто зараз.

Дякуємо за підтримку.

Тиждень імунізації-2024 в Україні: нові досягнення та виклики

Тиждень імунізації – 2024 став гарним прикладом, що демонструє відданість України збереженню здоров'я громад навіть у цей складний час. Коли країна протистоїть як зовнішнім, так і внутрішнім викликам, роль просвітницької роботи в громадах стає ще більш важливою...

Шлях України до ЄС: Чому важливі показники вакцинації?

В останньому звіті Єврокомісії, який аналізує виконання Україною умов для вступу в ЄС, одним із ключових зауважень у сфері охорони здоров'я було відзначено, що рівень охоплення щепленнями в Україні значно нижчий за глобальні рекомендації ВООЗ...

Медичній реформі в Україні 5 років

5 років тому, 19 жовтня в Україні розпочалася медична реформа. Ключові успіхи в охороні здоров'я, яких наша країна досягла за цей час, свідчать про ефективність і прогрес медичної реформи, не дивлячись на виклики сьогодення...

Сильний громадянський рух – спроможна держава.

30 червня у Києві відбувся форум "Бачення України: реформування та відновлення соціально-гуманітарної сфери у перспективі 2030 року" на якому було представлено візійний документ "Бачення України 2030: соціально-гуманітарна сфера" Представлений документ – показник того, що громадськість, незалежні експерти може не лише критикувати, але й запропонувати конструктивне, експертне бачення розвитку України, зокрема в сфері охорони здоров'я...

Стратегія розвитку імунопрофілактики 2030: Україна – приклад для світу за рівнем вакцинації

Пандемія COVID-19 стала яскравим нагадуванням, як інфекційні хвороби здатні змінювати життя людей у всьому світі, і що вакцинація – це шанс повернутися до нормального життя...

Допоможемо мешканцям Херсонщини!

Вночі 6 червня окупанти підірвали греблю Каховської ГЕС на Херсонщині. З перших годин лиха українці з різних куточків країни та світу допомагають мешканцям затоплених регіонів – надають прихисток, збирають кошти та надсилають гуманітарну допомогу для тих, хто її потребує...