07:19 21.05.2018

Поблизу патрулів в районі Золотого стався вибух

2 хв читати
Поблизу патрулів в районі Золотого стався вибух

Спеціальна моніторингова місія (СММ) ОБСЄ в неділю зафіксувала вибух за 300-500 метрів від патрулів на ділянці розведення сил і засобів у районі Золотого на Луганщині, повідомляється в звіті СММ ОБСЄ.

Як зазначається, 20 травня об 11:04 два патруля СММ у складі десяти співробітників Місії на чотирьох броньованих автомобілях перебували на відстані приблизно 20 метрів на південь від блокпоста збройних формувань, розташованого на ділянці розведення сил і засобів в районі н. п. Золоте (підконтрольне уряду, 60 км на захід від Луганська).

З автомобілів вийшли всі члени патрулів, п'ятеро з них розмовляли з двома неозброєними членами збройних формувань. Окрім того, вони бачили ще від 5 до 8 членів збройних формувань, які пересувалися навколо блокпоста на ділянці розведення.

"Об 11:06 члени патрулів почули вибух невизначеного походження за 300-500 метрів на північ (за оцінкою, у межах ділянки розведення сил і засобів)", - йдеться в повідомленні.

У звіті також відзначається, що СММ раніше зафіксувала зенітну установку (ОУ-23, 23 мм) приблизно в 10 метрах на північний захід від згаданого блокпоста на ділянці розведення.

Обидва патрулі негайно покинули цей район і благополучно повернулися до своїх баз у н. п. Сєверодонецьк (підконтрольний уряду, 74 км на північний захід від Луганська) та н. п. Кадиївка (кол. Стаханов, непідконтрольний уряду, 50 км на захід від Луганська) відповідно.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Херсоні внаслідок вибуху невідомого предмета в багатті постраждав чоловік - ОВА

Заступника Кличка підозрюють у вимаганні на системній основі, тривають обшуки - джерело

Байден не вважає пропозицію РФ щодо припинення війни найкращим варіантом для України наразі

Зеленський: Жорстокість Росії щодо українських дітей, які стали жертвами її агресії, - найганебніший з її вчинків

Кількість бойових зіткнень з опівночі зросла до 62, окупанти інтенсивно обстрілюють прикордоння на Сумщині й Чернігівщині - Генштаб ЗСУ

ВР погодилася із Зеленським і виключила з раніше ухваленого законопроєкту норму про право роботодавця звільнити працівника за неінформування про зв'язки в РФ й окупації

Реалізація закону про застосування англійської в Україні не призведе до звільнення держслужбовців - Кравчук

"Нова пошта" планує встановити ще 500 укриттів у відділеннях і терміналах

Російські війська обстрілюють прибережні райони Херсона - Мрочко

Мир виглядатиме як неможливість для РФ будь-коли окупувати Україну, і це не означає членство країни в НАТО - Байден

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА