07:30 03.09.2019

Бойовики 15 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, ще один отримав поранення

2 хв читати
Бойовики 15 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, ще один отримав поранення

Бойовики 15 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, в результаті ворожого обстрілу один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил загинув, ще один військовослужбовець отримав поранення, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

"2 вересня збройні формування Російської Федерації і її найманці 15 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил з забороненої Мінськими угодами зброї - артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї .... За минулу добу в результаті ворожого обстрілу один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил загинув, ще один військовослужбовець отримав поранення", - йдеться в повідомленні, на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у вівторок уранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник зробив 12 обстрілів позицій Об'єднаних сил: чотири рази неподалік Водяного - з забороненої Мінськими угодами зброї - мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї; поблизу Гранітного - з забороненої Мінськими угодами зброї - артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм, а також з великокаліберних кулеметів; двічі біля Лебединського - з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї; поблизу Новомихайлівки - зі станкового протитанкового гранатомета і великокаліберного кулемета; у Талаківки - з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї; біля Новотроїцького - з великокаліберних кулеметів; поблизу Гнутового - з гранатометів різних систем; неподалік Красногорівки - з автоматичних гранатометів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив 3 обстріли позицій Об'єднаних сил: поблизу Новотошківського - з озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів; неподалік Новозванівки - з великокаліберних кулеметів; поблизу хутора Вільного - з автоматичних гранатометів.

"З початку поточної доби збройні формування Російської Федерації і її найманці двічі порушили режим припинення вогню в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". Противник у різний час вчинив обстріл позицій підрозділів Об'єднаних сил поблизу Павлополя з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів", - підсумували в штабі ООС.

 

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

За добу на Харківщині один загиблий, троє постраждалих у результаті збройної російської агресії

У Харкові внаслідок падіння дерева постраждали дві жінки та дитина

На покровському напрямку воїни 47 ОМБр стримують щонайменше три бойові бригади РФ

На Покровском направлении воины 47 ОМБр сдерживают по меньшей мере три боевые бригады РФ – Сухопутные войска ВСУ

У Херсонській області в результаті обстрілів за минулу добу пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, є поранений

Окупанти за добу 290 разів ударили по Запорізькій області, задіяли РСЗВ

Силами ППО вночі збито 9 із 13-ти "Шахедів" і одну ракету Х-59

Сили оборони за добу знищили 1210 окупантів

Країни НАТО не підтримали створення фонду військової допомоги Україні на суму $100 млрд, обговорюють нову пропозицію

Окупанти за минулий день обстріляли шість громад Сумської області

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА