Nokia додала штучний інтелект в технологію аналізу групової поведінки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nokia додала штучний інтелект в технологію аналізу групової поведінки

Фондовий ринок
176
Виробник телекомунікаційних рішень Nokia оновив технологію аналізу групової поведінки Cognitive Analytics for Customer Insight. Нова версія дозволить фахівцям операторів зв’язку оперативно отримувати персоналізовані дані про користувацький досвід, йдеться в прес-релізі.
Nokia Cognitive Analytics for Customer Insight створює в реальному часі цілісне уявлення про користувацький досвід, дозволяючи оператору швидко виявляти проблеми і пріоритезувати черговість їх усунення в залежності від впливу тієї чи іншої проблеми на замовників і операторський бізнес. У даному рішенні застосовується показник Nokia Customer Experience Index (CEI), який корелює інформацію, що надходить з мережі, від пристроїв, систем підтримки замовників, систем білінгу та інших джерел, з даними опитувань.
У новій версії програми Nokia CEI використовує функції машинного навчання та алгоритми глибокого навчання, що оптимізують прогнозування та автоматизацію. Алгоритми скорочують строки вихідного налаштування показника CEI з кількох місяців до кількох днів і підвищують точність оцінок рівня задоволеності.
За матеріалами:
Servernews
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас