11:52 28.11.2019

Мир на невигідних для України умовах може ускладнити ситуацію в країні

1 хв читати

Заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко зазначає, що мир на умовах, які будуть невигідними для України, може призвести до подальшого ускладнення внутрішньо- і зовнішньополітичної ситуації в країні.

"Ми вважаємо, що єдиним шляхом, щоб був мир, звісно, є шлях переговорів. Але треба пам'ятати, що мир на умовах, які будуть вигідні Росії та невигідні Україні, може призвести до подальшого ускладнення внутрішньо- і зовнішньополітичної ситуації. Ми віримо в те, що президент України зробить усе необхідне для того, щоб Україна перемогла на цих переговорах", - сказав Геращенко під час конференції "Припинення вогню та розведення військ на Донбасі: безпекові та гуманітарні аспекти" в Києві в четвер.

Він також наголосив, що МВС України в питанні відновлення територіальної цілісності країни є надійним тилом для глави держави.

Крім того, він розповів про плани МВС у разі відновлення миру.

"Ще два роки тому за наказом міністра внутрішніх справ Арсена Авакова у нас було створено робочу групу, завдання якої - підготувати міністерство внутрішніх справ до роботи на звільнених територіях у разі, якщо буде мир, і РФ залишить окуповану територію Донбасу", - пояснив він.

Також заступник міністра повідомив, що ситуація в Станиці Луганській і Золотому наразі спокійна і контрольована поліцейськими патрулями та силами спеціального призначення Національної гвардії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Китай підтвердив відмову брати участь у Глобальному саміті миру і заявив, що буде "продовжувати на власний розсуд просувати мирні переговори"

Санкції країн G7 і ЄС проти РФ і КНДР за постачання зброї були скоординованими

МЗС України засудило недружні заяви прем'єр-міністра Грузії про Революцію гідності

Соцопитування: лише 29% опитаних українців довіряють Раді, громадяни хочуть, щоб парламент більше опікувався питаннями оборони та безпеки

У складі нової Єврокомісії Угорщина не отримає портфеля з питань розширення та політики сусідства - ЗМІ

США розраховують визначитися з наступником Столтенберга до саміту НАТО

Грузинський закон про іноагентів суперечить цінностям ЄС і викликає жаль у Євросоюзі - заява

Стефанчук: Згідно з Конституцією Зеленський буде президентом до вступу на посаду новообраного президента

Рада ЄС оголосила пріоритети Євросоюзу у сфері безпеки й оборони, серед головних цілей – підтримка України

Стефанішина обговорила зі Столтенбергом очікування і підготовку до майбутнього саміту НАТО у Вашингтоні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА