19:28 25.10.2019

Трьох українських військових поранено на Донбасі з опівночі

1 хв читати
Трьох українських військових поранено на Донбасі з опівночі

Троє військовослужбовців об'єднаних сил дістали поранень на сході України з початку доби в понеділок унаслідок обстрілів із боку незаконних збройних формувань і підриву на встановленій бойовиками розтяжці, повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил у соцмережі Facebook.

"Впродовж поточної доби поранення отримали три військовослужбовці об'єднаних сил. Один – внаслідок обстрілу, інші двоє – внаслідок підриву на встановленій раніше ворогом розтяжці, яку той залишив, відступаючи з певних позицій", - йдеться в звіті.

Згідно з повідомленням, з початку доби бойовики дев'ять разів порушили режим припинення вогню: п'ять із них припали на район відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" і чотири - на район відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ". При цьому ділянки розведення сил і засобів біля м. Золотого Луганської області й с. Петрівського Донецької області під вогонь не потрапили.

Бойовики обстрілювали українські позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, СПГ та іншої стрілецької зброї.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА