RU
 

На Донбасі за день 10 обстрілів, поранений боєць ЗСУ

Корреспондент.net,  24 травня 2019, 20:08
0
41
На Донбасі за день 10 обстрілів, поранений боєць ЗСУ
Фото: Минобороны Украины
ЗСУ контролюють ситуацію на Донбасі

Підрозділи сепаратистів з початку нинішньої доби 10 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі. Один раз застосовувалася зброя, заборонена мінськими угодами.

Поранення отримав один український військовий, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у вечірньому зведенні в п'ятницю, 24 травня.

Зазначається, що ворог вів вогонь з мінометів калібру 120 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

 
У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід було зафіксовано сім обстрілів. Тричі поблизу міста Авдіївка і села Гнутове зі станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї, двічі - біля населених пунктів Новотроїцьке і Красногорівка зі станкових протитанкових гранатометів, поблизу села Лебединське - з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, в районі Пісків - з автоматичних станкових гранатометів.
 
У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ ворог обстріляв позиції ООС тричі поблизу населеного пункту Шуми - з мінометів калібру 82 мм, автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї, біля Майорська - з ручних протитанкових гранатометів, в районі Станиці Луганської - зі стрілецької зброї.
 
"На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються. Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою", - зазначили в штабі.
 
Нагадаємо, за добу 23 травня сепаратисти 11 разів порушили режим припинення вогню. Тоді був поранений один український військовий.
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
Операція об'єднаних сил на Донбасі
СюжетКадрова політика Зеленського: кому президент доручає "нести мир на Донбас"?
Військовий прокурор застеріг від порушень закону в Золотому
СПЕЦТЕМА: Операція об'єднаних сил на Донбасі
ТЕГИ: донбассобстрелранениесепаратистыВСУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі