RU
 

ДТП із загиблими в Херсонській області: у поліції повідомили подробиці

Корреспондент.net,  20 грудня 2018, 13:38
0
239
ДТП із загиблими в Херсонській області: у поліції повідомили подробиці
Смертельна аварія в Херсонській області

Унаслідок аварії п'ятеро людей загинули, ще одна особа з травмами госпіталізована до районної лікарні.

 
В Олешківському районі Херсонської області в середу, 19 грудня, сталася смертельна аварія. Про це повідомляє поліція області.
 
За даними відомства, 49-річний водій автомобіля Renault Trafic, рухаючись у напрямку до села Великі Копані, не впорався з керуванням, унаслідок чого виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем УАЗ, який рухався назустріч.
 
У результаті аварії на місці загинули водій і два пасажири автомобіля Renault Trafic, а також 58-річний водій УАЗ. Два пасажири УАЗ із тілесними ушкодженнями були госпіталізовані в Олешківську районну лікарню, де один з них від отриманих травм помер.
 
Попередня правова кваліфікація події - ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.
 
 
Нагадаємо, унаслідок ДТП у Херсонській області тіла людей з уламків мікроавтобусів рятувальники вирізали гідравлічними ножицями протягом півтори години.
 
Також повідомлялося, що в Хмельницькій області внаслідок лобового зіткнення легкового автомобіля з фурою загинули двоє людей, ще одна особа постраждала.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
ТЕГИ: ДТПфотоаварияХерсонская областьпогибшие
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі