11:47 17.12.2020

Німеччина виділить EUR2 млн на роботу МКЧХ на Донбасі - посольство

1 хв читати
Німеччина виділить EUR2 млн на роботу МКЧХ на Донбасі - посольство

Німеччина зобов'язалася виділити EUR2 млн на роботу Міжнародного комітету Червоного Хреста (МКЧХ) на сході України, йдеться в повідомленні посольства Німеччини в Україні.

"За допомогою виділення цих коштів федеральний уряд вкотре значно збільшує фінансову підтримку гуманітарних заходів МКЧХ в Україні", - йдеться в повідомленні на сайті посольства Німеччини в середу.

У рамках програми "Діяльність МКЧХ зі сприяння, захисту, попередження та співпраці в Україні у 2019-2021 рр." із акцентом на східній Україні виділення нових коштів федерального уряду піде на проекти забезпечення населення чистою питною водою, поліпшення медичного обслуговування, підтримки та оснащення лікарень, турботи про ув'язнених, пошуку зниклих осіб та возз'єднання сімей, інформаційних кампаній про небезпеку мін і залишків боєприпасів.

"Вони принесуть користь людям, постраждалим від конфлікту з обох сторін лінії розмежування в Донецькій та Луганській областях, зокрема багатьом внутрішньо переміщеним особам і сім'ям у містах та громадах, що приймають", - пояснили у посольстві.

Завдяки додатковим коштам, наданим на поточний бюджетний рік ще наприкінці березня 2020 року, загальна підтримка Німеччини МКЧХ для його численних гуманітарних заходів на сході України становить EUR8 млн у 2020 році. Отже, з 2016 року Німеччина надала загалом понад EUR36 млн на проведення численних гуманітарних заходів МКЧХ в Україні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА