19:29 14.02.2020

Вивезеним з Уханя французам видали на батьківщині спеціальні сертифікати

1 хв читати
Вивезеним з Уханя французам видали на батьківщині спеціальні сертифікати

Перша група французів, вивезена 14 днів тому з епіцентру поширення нового коронавірусу - міста Ухань, в п'ятницю отримала дозвіл повернутися додому після завершення карантину, їм також видали спеціальні сертифікати, повідомляють французькі ЗМІ.

Йдеться про 181 людину, яку евакуювали з Уханя, а потім відправили на два тижні на карантин в комуну Каррі-ле-Руе на середземноморському узбережжі Франції. Кожен із них отримав спеціальний сертифікат, в якому йдеться, що людина не заражена коронавірусом і не представляє небезпеки для оточуючих.

Раніше в лютому французьке Міністерство охорони здоров'я повідомило про 11 тих, що заразилися уханьским коронавірусом в країні. З них кілька людей виявилися громадянами Великої Британії.

Нова інфекція почала поширюватися зі столиці провінції Хубей Уханя в грудні 2019 року. Джерелом коронавірусу китайські вчені називають змій. Відомо, що перші хворі в Ухані відвідували оптовий ринок або працювали там. На ринку продавали морепродукти, а також тварин - змій, птахів, кажанів. Після спалаху пневмонії його закрили на карантин.

За останніми даними Держкомітету охорони здоров'я КНР, в Китаї кількість хворих на пневмонію, що викликається коронавірусом Covid-19, склала 63 851 чоловік, смертельний результат зафіксований у 1038 випадків.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти за минулий день обстріляли шість громад Сумської області

Армія РФ знову обстріляла Нікопольський район, загинула людина - Дніпропетровська ОВА

"Епіцентр" до кінця року планує завершити будівництво п'яти ТЦ і логістичного комплексу

Кабмін запровадив бронювання постачальників і волонтерів ЗСУ, навчання БПЛА, РЕБ і такмеду та пом'якшив критерії бронювання перевізників

Усі органи держвлади і держпідприємства до 31 грудня зобов'язані забезпечити економію е/е

Кабмін запровадив 50% квоту бронювання поліції, ДСНС і низки інших правоохоронців, давши право на винятки міністру оборони

Кабмін продовжив строки бронювання до року і розширив бронювання дефіцитних ВУС

Мінагрополітики доопрацьовує низку проєктів щодо впровадження земельної реформи

Стратегія розвитку агросектору до 2030 р. передбачає подальшу цифровізацію галузі

На фронті за день було 85 зіткнень, найгарячіша обстановка зберігається на Покровському напрямку - Генштаб

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА