07:21 22.12.2018

За минулу добу бойовики 7 разів відкривали вогонь по позиціях ЗС України, без втрат

1 хв читати
За минулу добу бойовики 7 разів відкривали вогонь по позиціях ЗС України, без втрат

За минулу добу бойовики 7 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, втрат серед військовослужбовців немає, повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил (ООС).

"21 грудня російські окупаційні війська 7 разів порушили режим припинення вогню. При цьому зафіксовано 3 випадки застосування озброєння, забороненого мінськими угодами ... В результаті бойових дій, жоден український військовий не постраждав", - йдеться у зведенні на сторінці штабу ООС у Фейсбук у суботу вранці.

Зокрема, бойовики здійснили прицільні обстріли з мінометів калібру 120-мм і 82-мм навколо населеного пункту Кримське і з мінометів калібру 82-мм поблизу селища Новотошківське на Луганському напрямку.

Опорні пункти ООС були обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї біля населеного пункту Новомихайлівка - на Донецькому напрямку, а також поблизу населених пунктів Чермалик, Лебединське, Гнутове на Маріупольському напрямку.

За даними української розвідки, 21 грудня четверо бойовиків було знищено і 3 отримали поранення.

"Протягом поточної доби ворог відкривав вогонь по позиціях українських військових з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів у селища Гнутове на Маріупольському напрямку. Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил протягом поточної доби немає", - підкреслили в штабі ООС.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА