15:12 27.04.2020

У Швейцарії почали відкривати магазини, салони краси

1 хв читати

У Швейцарії з понеділка почали діяти послаблення обмежувальних заходів, введених для боротьби з поширенням коронавірусу, повідомляють франкомовні ЗМІ.

У країні почали відкривати деякі магазини, що займаються продажем будівельних матеріалів, господарських та садівничих товарів. Свої двері для відвідувачів відкрили салони краси, перукарні, тату-салони, запрацювали в повному обсязі ветклініки.

При цьому магазини, салони та клініки зобов'язали стежити за підвищеними санітарними заходами, зокрема дотриманням соціальної дистанції та оплатою послуг платіжними картками, а не готівкою.

За повідомленнями місцевих ЗМІ, через якихось декілька хвилин після відкриття господарських магазинів біля їхніх входів скупчилися довгі черги. Зокрема, така картина спостерігалася в комуні Нідервенінген уранці у понеділок, де співробітники магазину були змушені навіть закрити автомобільну парковку.

Уряд Швейцарії ухвалив рішення знімати заходи в три етапи. Наступний етап послаблення обмежень намічений на 11 травня, тоді відкриються школи, а також всі інші магазини та ринки. З 8 червня у Швейцарії планується відновлення занять в університетах, а також початок роботи розважальних центрів.

З початку спалаху коронавірусної інфекції у Швейцарії зареєстровано 29 тис. випадків захворювання, 1,6 тис. осіб померли.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти за минулий день обстріляли шість громад Сумської області

Армія РФ знову обстріляла Нікопольський район, загинула людина - Дніпропетровська ОВА

"Епіцентр" до кінця року планує завершити будівництво п'яти ТЦ і логістичного комплексу

Кабмін запровадив бронювання постачальників і волонтерів ЗСУ, навчання БПЛА, РЕБ і такмеду та пом'якшив критерії бронювання перевізників

Усі органи держвлади і держпідприємства до 31 грудня зобов'язані забезпечити економію е/е

Кабмін запровадив 50% квоту бронювання поліції, ДСНС і низки інших правоохоронців, давши право на винятки міністру оборони

Кабмін продовжив строки бронювання до року і розширив бронювання дефіцитних ВУС

Мінагрополітики доопрацьовує низку проєктів щодо впровадження земельної реформи

Стратегія розвитку агросектору до 2030 р. передбачає подальшу цифровізацію галузі

На фронті за день було 85 зіткнень, найгарячіша обстановка зберігається на Покровському напрямку - Генштаб

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА