20:11 16.07.2020

"Укроборонпром" готовий надати Уруському і новому міністерству всю необхідну допомогу в межах своєї компетенції

2 хв читати
"Укроборонпром" готовий надати Уруському і новому міністерству всю необхідну допомогу в межах своєї компетенції

Призначення Верховною Радою нового члена уряду - віце-прем'єр-міністра стратегічних галузей промисловості Олега Уруського є одним із ключових призначень для держконцерну "Укроборонпром", оскільки нове міністерство має стати головним органом влади, який формує політику всього оборонно-промислового комплексу країни, заявляє заступник директора концерну з питань взаємодії з органами державної влади Мустафа Найєм.

"Я щиро сподіваюся на плідну співпрацю у вирішенні проблем галузі та бажаю пану Уруському сил на новій посаді. Водночас, створення нового міністерства - не справа одного голосування. Новому керівнику знадобиться деякий час, допомога уряду і депутатів для запуску роботи нового органу влади", - написав Найєм на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук у четвер.

Він запевнив, що концерн "Укроборонпром" готовий надати новому органу виконавчої влади всю необхідну допомогу в межах своїх компетенцій: надати аналітичну інформацію стосовно галузі, підготувати проекти необхідних підзаконних актів, зокрема, положення про роботу міністерства, а також надавати необхідні консультації у підборі кадрів.

"Від себе додам - як людина, яка займається взаємодією Концерну з органами державної влади, я щиро бажаю новому віце-прем'єр-міністру здорової злості зробити те, на що не були здатні всі попередні уряди країни - здійснити велику реформу в сфері ОПК і почати масштабне переозброєння армії сучасними вітчизняними зразками ОВТ", - написав Найєм.

Він наголосив, що необхідно забезпечити між усіма органами, які займалися оборонно-промисловим комплексом, трансфер політик і напрацювань у нове міністерство, сталість процесів унеможливить ситуацію "коли ніхто ні за що не відповідає".

"Такого в стратегічному секторі економіки країни допустити не можна, тим більше що йдеться про безпеку держави і боєздатність армії. Ми в Укроборонпромі до цього готові", - підсумував Найєм.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кількість боїв на всій лінії фронту зросла до 73, найбільше зіткнень відбулося на покровському напрямку

Армія РФ від початку доби завдала ударів КАБами по Харкову і п'яти населених пунктах області

У Києві лімітів споживання е/е може вистачити тільки для забезпечення 76% потреб

"Укренерго" в неділю, 2 червня, введе ліміти енергоспоживання в усіх регіонах України

Зеленський провів першу в дипломатичній історії України зустріч із президентом держави Тимор-Лешті

Зеленський обговорив із членами Палати представників США посилення української ППО додатковими системами та ракетами

Олена Зеленська разом з естонською делегацією відвідали прийомну родину, для якої побудували дім

Війська РФ за день здійснили п'ять артобстрілів і три удари БПЛА по Нікопольському району, пошкоджено підприємство і ЛЕП

У Харкові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожого ракетного удару в ніч на 31 травня - Терехов

Сили оборони тримають під контролем 70% Вовчанська, у місті тривають бої - ОСУВ "Хортиця"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА