14:37 02.03.2020

У світі продовжують скасовувати та переносити великі громадські заходи через коронавірус

2 хв читати

У багатьох країнах світу організатори продовжують скасовувати заплановані громадські, спортивні та культурні заходи через поширення нового типу коронавірусу COVID-19.

У Парижі скасували багато виставок, зокрема, проведення великого Книжкового салону, який мав відбутися 20-23 березня. Крім того, перенесено на пізніший термін низку спортивних заходів, наприклад, паризький напівмарафон, а також баскетбольний матч у рамках Чемпіонату Франції.

У США скасували одну з найбільших наукових виставок, яка мала відбутися цього тижня у Денвері. Планувалося, що в ній візьмуть участь майже 11 тис. осіб. Минулого тижня компанія Facebook вирішила не проводити свою щорічну конференцію F8 для розробників програмного забезпечення в Сан-Хосе. Організатори щорічної енергетичної конференції CERAWeek у Х'юстоні, у свою чергу, також оголосили про скасування заходу.

У японських містах Токіо та Осака скасували квітневий фестиваль цвітіння та милування сакурою через спалах коронавірусу. Містяни зможуть побачити квітучі дерева в парках Токіо та Осаки, але традиційні заходи цього року не проводитимуться. В Японії також на два тижні закриті парки розваг, зокрема Disneyland і DisneySea. До середини березня також закрито Токійський національний музей.

У Швейцарії минулого тижня до 15 березня заборонили проводити громадські та приватні заходи c присутністю понад 1 тис. осіб. Зокрема, скасували Женевський автосалон, а також виставку елітних годинників Watches & Wonders.

У Берліні скасували одну з найбільших у світі виставок у галузі туризму, яка мала відбутися цього тижня. Очікувалося, що її відвідають майже 160 тис. осіб.

За останніми даними, загальна кількість заражених коронавірусом COVID-19 у світі досягла майже 89 тис. осіб. При цьому на Китай припадає приюлизно 80 тис. підтверджених випадків.

Загалом у світі зареєстровано 3044 випадки летального результату захворювання, в материковому Китаї - 2912.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський у Харкові відвідав місце удару по поліграфкомплексу

На Кіровоградщині працює ППО - обладміністрація

Генштаб ЗСУ: Сили оборони України зупинили російські війська на харківському напрямку

Україна здійснила всі чотири законодавчі кроки для початку переговорів про вступ до ЄС - Жовква

У КРОПИВНИЦЬКОМУ ЧУТИ ВИБУХИ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Кількість бойових зіткнень на фронті перевищила 50, ворог відновив високу інтенсивність атак на покровському напрямку - Генштаб

У більшості західних, центральних, південних і Житомирській областях до кінця доби можливі грози зі шквальним вітром

Від початку повномасштабної війни Ахметов спрямував 9 млрд грн на допомогу Україні та українцям

МОН затвердило скорочені освітні програми з українознавчих предметів

Для підготовки Харкова та області до осінньо-зимового періоду буде виділено 4 млрд грн - нарада в Зеленського

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА