07:27 02.11.2019

Бойовики 13 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військові не постраждали

1 хв читати
Бойовики 13 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військові не постраждали

За минулу добу незаконні збройні формування 13 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військові не постраждали, повідомляє прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"1 листопада, озброєні формування Російської Федерації і її найманці 13 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів об'єднаних сил із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї ... . Втрат у результаті обстрілів серед військовослужбовців об'єднаних сил не було", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у суботу вранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 7 обстрілів: двічі поблизу Старогнатівки - з мінометів калібру 120 мм, СПГ і великокаліберних кулеметів; біля Талаківки - зі стрілецької зброї; неподалік Новогнатівки - зі станкових протитанкових гранатометів; двічі у Водяного, що на Приазов'ї - зі стрілецької зброї і ручних протитанкових гранатометів; поблизу Мар'їнки - з СПГ і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" обстрілу піддалися наступні населенні пункти: Майорське, Луганське, Новолуганське, Хутір Вільний, Троїцьке.

"З початку поточної доби збройні формування Російської Федерації і її найманці вогневої активності не виявляли. Втрат серед особового складу об'єднаних сил не зафіксовано", - підсумували в штабі ООС.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА