11:19 23.11.2018

П'яний водій у Дніпропетровській області збив на узбіччі вагітну жінку з дитиною

1 хв читати

У м. П’ятихатки Дніпропетровської області нетверезий водій збив 31-річну вагітну жінку та її 2-річного сина, які стояли на узбіччі дороги, обох госпіталізовано.

Як повідомляє в п'ятницю відділ комунікації поліції Дніпропетровської області, ДТП сталася напередодні, 22 листопада, о 9:13 на вул. Олександрійській.

"Унаслідок наїзду 31-річна жінка, яка перебуває на восьмому місяці вагітності, отримала відкриту черепно-мозкову травму та була госпіталізована до реанімаційного відділення лікарні. Її дворічний син, який сидів у дитячому візку, отримав незначні забої. Його також доправлено до медичного закладу", - йдеться в повідомленні.

Одразу після ДТП поліцейські здійснили освідування 50-річного водія на стан алкогольного або наркотичного сп'яніння. Вміст алкоголю в його крові становив 2,22 проміле.

Водія затримали.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами). Водію загрожує позбавлення волі терміном від трьох до восьми років із позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА