ua en ru

У Харкові затримано групу осіб, які напали на учасника АТО в Києві

У Харкові затримано групу осіб, які напали на учасника АТО в Києві Фото: місце нападу на АТОвця в Києві (kyiv.npu.gov.ua)

За даними СБУ, вже відкрито кримінальне провадження у справі нападу на учасника АТО

У неділю, 6 травня, співробітники Служби безпеки України у Харкові затримали групу осіб, які здіснили напад на учасника антитерористичної операції (АТО) в Києві. Про це у коментарі РБК-Україна підтвердила речник Нацполіції України у Харківській області Олена Бараник.

"Можу підтвердити, що сьогодні дійсно відбулось затримання групи осіб, які напали на учасника АТО Дмитра Іващенка", - повідомила Бараник.

У свою чергу джерела РБК-Україна у СБУ повідомили, що затримання здійснювала Служба безпеки. За даними СБУ, вже порушено кримінальне провадження.

"Сьогодні затримана група осіб, які напали на учасника АТО. Затримували ми - СБУ. Велись першочергові слідчі дії. Але кримінальне провадження перебуває у поліції", - заявило джерело.

Нагадаємо, у Києві 2 травня 2018 року під час бійки поранили учасника АТО Дмитра Іващенка (позивний "Вербич"). Чоловік проходив по вулиці і відчув удар у спину. Обернувшись, він побачив трьох хлопців і двох дівчат, які були одягнені в маски. Зловмисники накинулися на чоловіка, в результаті чого він отримав колото-різане поранення спини.