08:25 17.04.2018

Гройсман: Я не боюся відставки, а тиснути на мене не вийде

2 хв читати
Гройсман: Я не боюся відставки, а тиснути на мене не вийде

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявляє, що готовий відзвітувати за роботу Кабінету Міністрів у будь-який час, а тиснути на нього розмовами про можливу відставку ні в кого не вийде.

"Якщо хтось хоче використати звіт уряду, який ми подали 15 лютого, проти нас, то він не повинен ховатися за маскою якогось там комбінатора, а вийти і сказати, що я, такий-то, вважаю, що ви маєте порушити питання про відставку уряду, якщо таке у когось є. Будь ласка, я готовий сьогодні відповісти і на це", - сказав він в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV у понеділок увечері.

В.Гройсман зазначив, що депутати з "Народного фронту" заявили і депутати з "Блоку Петра Порошенка" говорять, що такої позиції про відставку уряду у них на сьогодні немає.

"Якщо у когось є, то виходьте і заявляйте, - я готовий буду дати відповідь. І нехай мене всі почують: якщо хтось вважає, що такими методами на мене можна тиснути, то такі люди сильно помиляються. Я не боюся втратити свою посаду. Я ніколи не можу втратити свою честь", - заявив прем'єр.

В.Гройсман вважає, що звіт уряду в парламенті є технічним питанням, і був відкладений через відсутність депутатів низки комітетів. "І це не має значення, тому що я готовий звітувати завжди. Кожного кварталу я в прямому ефірі звітую перед українським суспільством, зустрічаюся з експертами, які ставлять запитання і дають свої поради. Я щотижня перебуваю в парламенті і відповідаю на запитання депутатів", - наголосив він.

Як повідомлялося, перший заступник голови фракції "БПП" Ігор Кононенко 14 квітня заявив, що звіт уряду в парламенті запланований найближчого тижня.

16 квітня прес-служба Верховної Ради повідомила, що звіт про хід і результати виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України в 2017 році буде розглянуто на засіданні комітету парламенту з питань економічної політики 20 червня.

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Парламентській асамблеї НАТО ми закликали країни Альянсу зняти обмеження на удари по цілям в Росії - Порошенко

Порошенко закликав німецьких депутатів до нового формату підтримки України

Кулеба: Оточення Путіна посилає фальшиві сигнали про нібито готовність до припинення вогню, щоб зірвати Саміт миру

Порошенко везе на фронт 2 тисячі денних та нічних FPV-дронів і "Мавіків"

Нетаньягу заявив, що намір Іспанії, Ірландії та Норвегії визнати Палестину надихне ворогів Ізраїлю

Бельгія, яка головує в Євросоюзі, має намір до кінця червня розпочати переговори про вступ Молдови та України до ЄС

Ізраїль відкликає своїх послів із Норвегії та Ірландії для термінових консультацій через рішення визнати Палестину державою

Геращенко має намір звернутися до Мецоли у зв'язку з проявом сексизму з боку спікера Ради

Участь Індії в Саміті миру може спонукати Китай також узяти в ньому участь - нардеп

Президент Румунії візьме участь у Саміті миру у Швейцарії - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА