17:40 10.05.2018

Поліцейські України й Туреччини домовилися про спільну протидію ОПГ

2 хв читати
Поліцейські України й Туреччини домовилися про спільну протидію ОПГ

У рамках зустрічі представників поліцейських відомств України і Туреччини перший заступник глави Нацполіції України В'ячеслав Аброськін зазначив, що у поліцейських двох країн є спільні точки дотику щодо документування і розслідування злочинів, скоєних організованими злочинними групами на території обох держав.

"Не можна сказати, що члени ОЗУ "спеціалізуються" тільки на торгівлі людьми або поширенні наркотиків. Я запросив на нараду всіх керівників кримінальної поліції, щоб ми могли разом обговорити питання протидії ОЗУ в різних сферах і налагодити взаємодію на всіх рівнях. Сподіваюся, що у нас буде багато спільно розкритих злочинів", - цитує В.Аброськіна прес-служба Нацполіції України в четвер.

Заступник Департаменту боротьби з організованою злочинністю і контрабандою генерального директора з безпеки Турецької Республіки Акча Бурхан зазначив, що поліція Туреччини готова до співпраці між двома країнами щодо протидії різним видам злочинної діяльності.

"Наша делегація прибула у вашу країну за розпорядженням міністра внутрішніх справ Туреччини. Ми впевнені, що співпраця поліцейських різних країн дає можливість ефективно боротися проти будь-яких глобальних злочинів", - підкреслив А.Бурхан.

В.Аброськін додав, що поліція України володіє інформацією про лідерів злочинних угруповань, які організовують злочинну діяльність як на території України, так і в інших країнах світу. Отже, в рамках співпраці українські поліцейські готові надавати всю необхідну інформацію турецьким колегам.

Він зазначив, що обмін необхідною інформацією допоможе обом країнам запобігти вчиненню тяжких злочинів.

"Ми зараз відкрито працюємо з країнами Європи щодо конкретних організованих злочинних угруповань і напрямків протидії організованій злочинності. Ми об'єдналися з низкою європейських країн з метою обміну інформацією. Вже є позитивні напрацювання і бачимо реакцію злочинного світу", - зазначив В.Аброськін, який також є керівником кримінальної поліції України.

Турецька сторона підтримала такий формат співпраці і висловила повну зацікавленість у взаємодії поліцейських двох країн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сумській області за минулий день унаслідок обстрілів двоє загиблих і шестеро поранених

30 травня: Яке сьогодні свято, все про цей день

В Україні оголошено масштабну повітряну тривогу через ракетну атаку РФ

Окупанти випустили по Харківщині 8 ракет - Синєгубов

У Харкові внаслідок ворожого удару перебито газопровід, спалахнула пожежа, 2 людей поранено

Окупанти вдарили по критичній інфраструктурі Харкова, інформація про постраждалих уточнюється

Окупанти обстріляли Малоданилівську громаду Харківської області

САП і НАБУ повідомили ексголові «Полтавапаливо» про підозру в завданні майже 13 млн грн збитків

РФ атакує південні та центральні області України кількома групами ударних БпЛА

Кількість бойових зіткнень зросла до 102, найскладніша ситуація залишається на Куп'янському та Покровському напрямках - Генштаб

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА