20:00 02.02.2020

На початку тижня в Україні збережеться відносно тепла погода, всюди очікуються дощі або снігопади, на дорогах ожеледиця

2 хв читати
На початку тижня в Україні збережеться відносно тепла погода, всюди очікуються дощі або снігопади, на дорогах ожеледиця

Найближчої доби, 3 лютого, з західної Європи на територію України переміститься наступна порція вологого повітря атлантичного походження, температура дещо знизиться, повідомляє Укргідрометцентр.

У понеділок на всій Україні пройдуть дощі, в гірських районах з мокрим снігом, в Карпатах і на Закарпатті місцями значні опади. Лише в Чернігівській і Сумській областях опади не очікуються. Вітер переважно північно-західний, 7-12 м / с, пориви 15-20 м /с.

Температура вночі 1-6 ° тепла, вдень 3-8 °, на півдні країни 9-13 °; на високогір'ї Карпат протягом доби від 3 ° морозу до 2 ° тепла.

У Києві вночі без опадів, вдень невеликий дощ. Посилення вітру до 15-18 м / с. Температура вночі 3-5 ° тепла, вдень 5-7 ° тепла.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 3 лютого найвища температура вдень була 12,3 градусів тепла в 2002 році, найнижча вночі - 26,8 градуса морозу в 2012 році.

У вівторок, 4 лютого, в західних областях України пройде дощ і мокрий сніг, на Прикарпатті та Закарпатті - значні опади, вдень додасться невеликий дощ у північних областях і помірний в Одеській області, на решті території істотних опадів не очікується. Температура вночі від 1 ° морозу до 4 ° тепла, вдень 1-6 ° тепла, на крайньому півдні 5-10 °. На дорогах, крім південної частини країни, ожеледиця.

У Карпатах сильний сніг, посилення вітру до 20-25 м / с, хуртовини. Температура вночі та вдень 1-6 ° морозу.

У Києві 4 лютого вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ і мокрий сніг. Температура вночі 0-2 ° тепла, вдень 3-5 ° тепла.

У середу, 5 лютого, в південній частині, східних, центральних областях України та на Прикарпатті очікуються складні погодні умови: значний мокрий сніг (на півдні дощ з переходом у мокрий сніг); налипання мокрого снігу, ожеледь, посилення вітру до 17-22 м / с, хуртовини. На решті території погода буде спокійніше: місцями невеликий мокрий сніг і помірний вітер.

Температура на всій Україні вночі та вдень від 3 ° морозу до 3 ° тепла, на крайньому півдні 4-6 ° тепла. На дорогах країни ожеледиця.

У Карпатах вночі сильний, вдень помірний сніг, хуртовини, вітер з поривами до 20-25 м / с. Температура вночі та вдень 6-11 ° морозу.

 

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Інформація про загиблого в Руській Лозовій не підтвердилася

Унаслідок обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено промислове підприємство й інфраструктурний об'єкт

У результаті операції ГУР у Криму уражено чотири ворожі катери "Тунець", із них два знищено - ГУР МО

Унаслідок ворожого обстрілу Руської Лозової загинув мирний житель - ОВА

Суд заарештував одеського ексвійськкома Борисова з альтернативою застави в 140 млн грн - ДБР

Кількість бойових зіткнень на фронті зросла до 69, найактивнішим залишається покровський напрямок - Генштаб ЗСУ

Столтенберг: роль НАТО в координації допомоги й багаторічна фінпідтримка направлять сигнал Москві, що союзники не залишать Україну

Литва приєдналася до коаліції з ППО

"Ліси України" готові без посередників повністю забезпечити деревиною будівництво фортифікацій - гендиректор

Церемонія прощання з генеральним директором агентства "Інтерфакс-Україна" Олександром Мартиненком відбудеться в п'ятницю об 11.00 на Байковому кладовищі, з Софійської площі буде організовано виїзд автобусами

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА