18:44 19.10.2018

СБУ спільно з представниками НАТО провела антитерористичні навчання на військовому аеродромі в Хмельницькій області

1 хв читати
СБУ спільно з представниками НАТО провела антитерористичні навчання на військовому аеродромі в Хмельницькій області

Координаційна група Антитерористичного центру при управлінні Служби безпеки України в рамках міжнародних авіаційних навчань "Чисте небо 2018" провела антитерористичні навчання на військовому аеродромі м.Старокостянтинів Хмельницької області.

Як повідомляє прес-центр СБУ, в міжнародних навчаннях на військовому об'єкті взяли участь регіональні підрозділи СБУ, Національної гвардії, Національної поліції, Збройних милий України, Державної служби з надзвичайних ситуацій, а також представники країн-членів НАТО.

"Іноземні партнери як спостерігачі також були залучені до проведення антитерористичних тактико-спеціальних навчань, які мали на меті підвищення рівня міжвідомчої взаємодії з протидії терористичним загрозам і стали завершальним етапом міжнародних тренувань", - зазначено в повідомленні.

Під час цього етапу силовики провели комплекс заходів щодо нейтралізації і знешкодження умовної диверсійно-розвідувальної групи, яка за легендою навчань планувала здійснити серію терактів у місті і на військовому аеродромі з використанням безпілотних літальних апаратів.

"Завдяки ефективним і злагодженим діям спецпідрозділів "диверсанти" були знешкоджені, а наслідки їхньої підривної діяльності локалізовані", - повідомили в СБУ.

Крім того, були окреслені перспективні напрями співпраці з іноземними партнерами щодо запобігання терористичних загроз і диверсій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА