RU
 

Хацкевич: Потрібно продемонструвати свій максимум у матчі з Брюгге

iSport.ua,  13 серпня 2019, 07:25
0
94
Хацкевич: Потрібно продемонструвати свій максимум у матчі з Брюгге
Фото: Getty Images
Олександр Хацкевич

Наставник Динамо поділився планом на гру Ліги чемпіонів.

Головний тренер київського Динамо Олександр Хацкевич розповів про готовність команди до майбутнього матчу проти Брюгге в третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів.

Білоруський фахівець запевнив, що, незважаючи на складний графік, команда готова показувати свій максимум в поєдинку з бельгійцями.

"У нас є вибір в лінії атаки. Бесєдін теж готується, як і Родрігеш із Солем. Ми можемо почати матч як з двома форвардами, так і з одним витягнутим. Так, нам треба забивати, але треба думати і про оборону. У нас є варіанти, хто вийде на вістрі.

Після матчу з Шахтарем ми вже переключилися на Брюгге. Це абсолютно різні турніри, як і стратегії. Чемпіонат триває, у нас зараз кубкова зустріч. Команда психологічно не пригнічена. Потрібно викинути те, що було 2 дні тому.

Це у нас шоста зустріч за короткий проміжок часу. Повинні проявляти характер і силу волі. Без цього важко добиватися результату.

Усі хлопці готові. Фізичний стан гравців хороший, навіть в матчі з Шахтарем ми додали в другому таймі в плані рухів. Функціональний стан непоганий. Потрібно продемонструвати свій максимум.

Не готується до матчу тільки Денис Попов і Міккель Дуелунд. Перший отримав мікротравму в матчі за дубль, а другий продовжує відновлення", - сказав Хацкевич на прес-конференції перед матчем з Брюгге.

Матч-відповідь Динамо - Брюгге відбудеться в Києві у вівторок, 13 серпня. Початок зустрічі о 20:30. За подіями цієї зустрічі ви можете стежити в онлайн трансляції на нашому сайті. У першому матчі Динамо поступилося бельгійцям з рахунком 0:1.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі