RU
 

Мати отруєної у Британії жінки розкритикувала поліцію

Корреспондент.net,  8 липня 2018, 12:49
0
456
Мати отруєної у Британії жінки розкритикувала поліцію
Нові жертви Новичка у Британії

Мати звинувачує поліцію в тому, що вона "тримає родину в темряві", що не дає деталей щодо отруєння.

Мати 44-річної Дон Стерджесс з Солсбері, отруєної нервово-паралітичним газом Новичок, заявила, що її дочці не пропонують якісної медичної допомоги через те, що вона "нікому не потрібна алкоголічка" і не є таким же важливим пацієнтом, як екс-шпигун Сергій Скрипаль, пише Daily Mail.
 
Мати звинувачує поліцію за те, що вона "тримає родину в темряві", що не дає деталей щодо отруєння. За її словами, Дон потрапила в полон алкогольної залежності після перенесеної післяпологової депресії.
 
Дон і її бойфренд, 45-річний Чарлі Роулі (теж алкозалежний), були знайдені без свідомості в Еймсбері і знаходяться у критичному стані в районній лікарні Солсбері, де раніше лікувалися Скрипалі.
 
Вони знаходяться в одній палаті. Дон підключили Апарт штучного дихання. Лікарі сказали, що її стан важкий, і що вона може не вижити.
 
Мати Стерджесс роздратована, тому що протягом декількох днів поліція говорила їй, що у Дон стався серцевий напад. Вона відчуває, що їй не розкрили всі деталі історії.
 
Нагадаємо, 4 липня британська поліція заявила про отруєння під Солсбері двох осіб газом Новичок - тією ж типовою речовиною, якою в березні отруїли колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля та його доньку Юлію.
 
При цьому британська влада не звинувачувала Росію у причетності до нового інциденту, заявивши, що їх робоче припущення полягає в тому, що британці були отруєні слідами нервово-паралітичної речовини, що залишилися від первісного нападу.
 
У той же час глава МВС Великобританії Саджид Джавід закликав Росію пояснити отруєння "Новичком" двох британців у графстві Вілтшир.
 
МЗС РФ вважає нове отруєння у Британії "брудної політичної грою".
СПЕЦТЕМА: Отруєння Скрипаля
ТЕГИ: Британияполицияотравление
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі