RU
 

Ястремська обіграла Мугурусу на шляху до півфіналу Thailand Open

iSport.ua,  1 лютого 2019, 17:20
0
139

Українська тенісистка здолала екс-першу ракетку світу. Для цього їй знадобилася перемога у двох сетах.

 
Третя ракетка України Даяна Ястремська обіграла екс-першу ракетку світу Гарбіньє Мугурусу в 1/4 фіналу на турнірі категорії International у Хуахіні - 7:6 (5), 6:1. Тенісистки провели на корті 1 годину і 40 хвилин.
 
Перший сет видався рівним - причому часто в геймах суперниці доходили до більше-менше. Трохи краще матч розпочала Мугуруса, далі Ястремська схилила чашу на свою користь. В результаті тенісистки двічі взяли подачі одна одної, і переможець сету визначився на тай-брейку. Там Ястремська вийшла вперед - 6:1, але ледь не втратила перевагу і лише із сьомого сетболу виграла сет.
 
У другому сеті Ястремська заграла впевненіше, а ось Мугуруса "попливла" після того, як віддала свою подачу і не зуміла зачепитися за подачу українки. В результаті розгром у другому сеті (6:1) - і перемога Даяни.
 
Для дівчат це був другий очний поєдинок. У минулому сезоні Ястремська оформила перемогу над іспанкою на змаганнях у Люксембурзі.
 
В 1/2 фіналу Даяна Ястремська зіграє проти Магди Лінетт (Польща, WTA 98). У сезоні-2018 Ястремська обіграла польку на двох тай-брейках на турнірі в Нью-Гейвені.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі