Honda електрифікує всі автомобілі для європейського ринку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Honda електрифікує всі автомобілі для європейського ринку

Технології&Авто
757
Компанія Honda, як і було обіцяно, представила на Женевському міжнародному автосалоні 2019 року електричний автомобіль e Prototype для їзди в міських умовах.
Продемонстрований прототип близький до серійної моделі, яку японський автовиробник обіцяє представити пізніше в поточному році. Європейські покупці зможуть оформити попереднє замовлення на електрокар вже на початку наступного літа.
Автомобіль e Prototype поєднує в собі елементи дизайну в ретро-стилі і сучасні технології. Заявлений запас ходу перевищує 200 км, чого цілком достатньо для повсякденного переміщення по місту.
На заповнення запасу енергії з 0% до 80% потрібно приблизно півгодини. Роз’єм для підключення кабелю розташований по центру капота.
У салоні зможуть з комфортом розміститися чотири людини. До речі, в задній частині встановлений досить великий єдиний диван. До послуг водія – витягнутий дисплей інформаційно-розважальної системи і віртуальні дзеркала заднього виду, що показують картинку з камер.
У Honda також повідомили, що до 2025 року всі автомобілі марки, що реалізуються на європейському ринку, будуть обладнані електрифікованою силовою установкою. Мова йде як про повністю електричний привід, так і про гібридний, який суміщає електромотор і двигун внутрішнього згоряння.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас