RU
 

Стало відомо про бізнес Трампа в Україні

Корреспондент.net,  5 листопада 2019, 14:34
0
845
Стало відомо про бізнес Трампа в Україні
Трамп зацікавився Україною ще на початку 2000-х

Компанія розглядала, щонайменше, два проекти на українській території: готель з гольф-клубом і яхт-клуб на морському узбережжі Ялти.

 
У 2006 році Дональд Трамп-молодший разом із сестрою Іванкою хотіли відкрити в Україні готель і гольф-клуб, пише Politico.
 
Сім'я Трамп планувала побудувати мережу вишуканих курортів у пострадянських країнах. І Україна здавалася їм дуже перспективною.
 
В рамках своїх початкових ініціатив Trump Organization залучила забудовників Дмитра Буряка і Фелікса Сатера. Вони обидва мали ділові інтереси в Росії.
 
Компанія розглядала, щонайменше, два проекти на українській території: готель з гольф-клубом і яхт-клуб на морському побережжі Ялти, яка тепер під окупацією Росії. Український уряд дав Trump Organization право на будівництво в обох містах. Не відомо, чому жоден з проектів так і не був реалізований.
 
У 2005 році міністр транспорту України Євген Червоненко говорив, що Трамп збирається інвестувати близько 500 мільйонів доларів. Але інші повідомлення вказують на те, що Trump Organization планувала продавати франшизу свого бренду і отримувати виплати від будь-якого українського проекту замість того, щоб володіти нерухомістю. Цю модель компанія використовувала в багатьох куточках світу. Багато в Україні вітали наміри сім'ї Трамп.
 
"Експерти кажуть, що інтерес таких людей, як Дональд Трамп, до українського ринку - це велика перевага для нашої країни. Це певного роду офіційне визнання світовими інститутами, що українська нерухомість заслуговує фінансування", - писало видання Delo.ua в 2008 році.
 
Trump Organization працювало з Буряком. Він керував компанією DeVision, яка називала себе однією з найбільших на ринку нерухомості в Україні. Буряк також був віце-президентом Petrochemical Holding, що належала DeVision.
 
 
Ще повідомлялося, що Трамп поступається в рейтингу трьом політикам-демократам.
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: КрымбизнесТрамп
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі