12:02 28.07.2018

Стіна гуртожитку аграрного технікуму обвалилася в Житомирській області, зруйновано 25 кімнат

1 хв читати
Стіна гуртожитку аграрного технікуму обвалилася в Житомирській області, зруйновано 25 кімнат

У с.Нова Чортория Житомирської області на території Новочорторийський державного аграрного технікуму сталося часткове обвалення 5-поверхової будівлі гуртожитку, постраждалих немає.

Як повідомляє в суботу управління Держслужби з надзвичайних ситуацій України, інцидент стався близько 6:00 ранку.

Загиблих і травмованих унаслідок події немає.

На місці події працює оперативна група управління ДСНС України в Житомирській області.

"Зруйновано частину тильної стіни, бічний тримальної стіни та 24 житлові кімнати в третьому під'їзді загальною площею близько 330 кв. м. Загроза іншим двох під'їздам відсутня. Загалом у третьому під'їзді було 48 кімнат. Загальна кількість житлових кімнат у гуртожитку 225", - уточнили пізніше в ДСНС України в Житомирській області.

Попередня причина події - підмивання фундаменту будівлі ґрунтовими і дощовими водами, внаслідок чого сталося просідання фундаменту і часткове руйнування будівлі.

"О 12:30 проведено позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Любарського району, на якому прийнято рішення про обмеження доступу до місця руйнування і гуртожитку загалом для запобігання випадкам мародерства і травмування людей, а також про створення комісії із визначення аварійність будівлі і прийняття рішення про ремонт або демонтаж третього під'їзду", - зазначено в повідомленні ДСНС.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА