19:17 07.06.2019

Путін сподівається коли-небудь познайомитися з новим президентом України, але поки що не знає, який із Зеленського вийде політик

2 хв читати
Путін сподівається коли-небудь познайомитися з новим президентом України, але поки що не знає, який із Зеленського вийде політик

Президент РФ Володимир Путін висловив сподівання на те, що рано чи пізно познайомиться з президентом України Володимиром Зеленським, зазначивши, що чув про нього як про хорошого актора, але нічого не знає про нього як про державного діяча.

"Послухайте мене. Я не знаю цієї людини, сподіваюся, ми коли-небудь познайомимося. Судячи з усього, він хороший фахівець у тій сфері, в якій колись працював, - він хороший актор. Але одна річ - когось грати, а інша - бути кимсь", - сказав Путін, відповідаючи на пленарному засіданні Петербурзького міжнародного економічного форуму на запитання, чи готовий він зустрітися з Зеленським.

"Для того щоб грати, потрібен талант, це точно, багато талантів. Один із цих талантів - талант перевтілення. Ти через кожні 10 хвилин можеш змінювати амплуа - принц і жебрак - і там, і там потрібно бути переконливим. А для того, щоб займатися державними справами, потрібні інші якості: досвід, знання, вміння побачити головні проблеми та знайти інструменти їх вирішення, вміти зібрати дієздатних людей в одну команду, повірити в них, дати їм можливість вільно мислити та пропонувати рішення, обирати ці рішення і, що дуже важливо - пояснювати мільйонам людей мотиви своєї поведінки при ухваленні цих рішень", - пояснив президент РФ.

Але найголовніше, на його думку, - "мати мужність і характер брати на себе відповідальність за наслідки цих рішень".

"Я не кажу, що пан Зеленський не має цих якостей, вони цілком можуть бути - ну, досвіду може бракувати, але це, як кажуть, справа наживна. Чи є всі інші якості в нього, які я назвав? Цілком можливо, але я цього не знаю", - сказав Путін.

Президент РФ наголосив, що Зеленський як політичний діяч "поки що ніяк себе не проявив".

"Те, що ми бачимо, - суперечливі висловлювання. Під час передвиборної кампанії одне, після виборів - інше. Поживемо - побачимо. Я не кажу, що він, іе нічого не зробивши, вже все зіпсував своїми висловлюваннями, але поживемо - побачимо", - зазначив Путін.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кількість боїв на всій лінії фронту зросла до 73, найбільше зіткнень відбулося на покровському напрямку

Армія РФ від початку доби завдала ударів КАБами по Харкову і п'яти населених пунктах області

У Києві лімітів споживання е/е може вистачити тільки для забезпечення 76% потреб

"Укренерго" в неділю, 2 червня, введе ліміти енергоспоживання в усіх регіонах України

Зеленський провів першу в дипломатичній історії України зустріч із президентом держави Тимор-Лешті

Зеленський обговорив із членами Палати представників США посилення української ППО додатковими системами та ракетами

Олена Зеленська разом з естонською делегацією відвідали прийомну родину, для якої побудували дім

Війська РФ за день здійснили п'ять артобстрілів і три удари БПЛА по Нікопольському району, пошкоджено підприємство і ЛЕП

У Харкові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожого ракетного удару в ніч на 31 травня - Терехов

Сили оборони тримають під контролем 70% Вовчанська, у місті тривають бої - ОСУВ "Хортиця"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА