День фінансів, 5 листопада: проблемні кредити в ПриватБанку, зарплати топ-менеджерів в IT, заробіток кредиторів на Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 5 листопада: проблемні кредити в ПриватБанку, зарплати топ-менеджерів в IT, заробіток кредиторів на Україні

873
Понеділок, 5 листопада. Кредити бувають різні:
«Теплі». Українцям буде легше придбати енергоефективне обладнання: металопластикові вікна та двері, лічильники для тепла та води, котли, теплоізоляційні матеріали та інше. 2019 року уряд виділить на «теплі кредити» 400 мільйонів гривень.
Зовнішні. Стало відомо, скільки заробили на Україні зовнішні кредитори. Про це повідомили в Міністерстві фінансів. Там підтвердили, що погашення серпневого бонда пройшло за рахунок жовтневого випуску єврооблігацій сумарним обсягом $2 млрд.
Проблемні. Приватбанк в листопаді запустить глобальну реструктуризацію кредитів. У банку відзначають, що неповернення за проблемними кредитами залишаються однією з ключових проблем. На 1 вересня розмір проблемного портфеля (із заборгованістю від 90 днів) становив 87,7 млрд грн.
Несподівано! 😉 Поговоримо про депозити. Сьогодні на порталі Finance.ua змінилися бонуси в програмі “Бонус до депозиту”. Якщо ви ще не користуєтеся нашою програмою, знайте — втрачаєте можливості. Є бонуси як у гривні, так і у валюті.

Отримати бонус до депозиту від Finance.ua просто!

Безпечніші для кредиторів. В Україні набув чинності закон про відновлення кредитування (2478-VIII). Обіцяють, що він допоможе зменшити ризики кредиторів при здійсненні кредитних операцій, що полегшить доступ суб’єктів господарювання та фізичних осіб до використання банківських позик.
P. s.
Ви співробітник IT-сфери і рідко звертаєте увагу на кредити? Тоді корисною для вас буде новина про зарплати топ-менеджерів IT в Україні. Тих, хто не в IT — теж ласкаво просимо зазирнути. Сьогодні цей матеріал спеціально готували для Telegram. Якщо ви ще не в курсі – у нас з’явився канал в цьому месенджері. Вже почали насичувати його підписників корисною і “смачною” інформацією. Приєднуйтесь: t.me/Finance_ukr 😎
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас