Суд залишив головний офіс Приватбанку за компанією, пов'язаною з Коломойським — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд залишив головний офіс Приватбанку за компанією, пов'язаною з Коломойським

Фондовий ринок
706
Господарський суд Дніпропетровської області своїм рішенням від 26 листопада задовольнив позовні вимоги компанії “Океанмаш”, яка претендує на одну з будівель головного офісу ПриватБанку в Дніпрі, повідомила сьогодні пресслужба фінустанови.
Зокрема, місцева компанія вимагала визнати протиправним та скасувати рішення про державну реєстрацію права власності на нерухоме майно.
Зі свого боку, у банку зазначили, що подаватимуть апеляцію на це рішення Госпсуду.
“Приватбанк подає апеляцію на рішення Господарського суду Дніпропетровської області за позовом “Океанмаш”, яким суд підтримав спробу позбавити банк права власності на одну з будівель головного офісу в Дніпрі”, – повідомили в банку.
У Приватбанку пояснили, що в серпні 2016-го будівля “Океанмашу” як предмет іпотеки на законних підставах перейшла у власність банку.
“Така судова тяжба є… ще однією міною уповільненої дії, закладеною при оформленні переходу заставного майна у власність банку до націоналізації”, – підкреслили у фінустанові.
Судові суперечки ведуться навколо одного з офісів банку, в якому до введення карантину працювало 1,5 тис. співробітників. При цьому ситуація не вплине на діяльність банку і безперебійну роботу його сервісів, тому що з березня 2020-го працівники перейшли на дистанційку.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас