Xiaomi представила смарт-годинник Haylou Solar з рекордною автономністю (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi представила смарт-годинник Haylou Solar з рекордною автономністю (фото)

Технології&Авто
1858
Xiaomi на своїй краудфандинговій платформі випустила стильний годинник Solar LS05. Він розроблений партнером компанії – Haylou. Гаджет отримає значну автономність і мінімальний цінник.
Haylou Solar LS05 оснащений металевим корпусом з повноцінним захистом від води й пилу (IP68) і абсолютно круглим 1,28-дюймовим LCD-дисплеєм з роздільною здатністю 240×240 пікселів. Стандартний ремінець силіконовий, але при необхідності його можна замінити. Для підключення до смартфонів використовується Bluetooth 5.0.
Годинник може вимірювати пульс і відстежувати 12 різних видів фізичної активності, включаючи біг, ходьбу, їзду на велосипеді, йогу, гімнастику і навіть футбол. Також присутні таймери і будильники, функція управління музикою, моніторинг сну, виведення погоди і повідомлень зі смартфона.
Xiaomi представила смарт-годинник Haylou Solar з рекордною автономністю (фото)
Однією з найголовніших особливостей Haylou Solar LS05 стала автономність – акумулятор на 340 мАг забезпечує до 30 днів автономної роботи в економічному режимі і до 15 днів при постійному використанні датчика вимірювання пульсу. Для підзарядки використовується невеликий коннектор, що йде в комплекті.
Haylou Solar LS05 вже доступні для попереднього замовлення в Китаї за ціною 149 юанів (572 гривні). Старт продажів запланований на 18 травня 2020 року. Після цієї дати їх можна буде купити і на AliExpress.
Xiaomi представила смарт-годинник Haylou Solar з рекордною автономністю (фото)
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас