RU
 

Під Дніпром БТР врізався в маршрутку

Корреспондент.net,  10 жовтня 2018, 12:56
0
314
Під Дніпром БТР врізався в маршрутку
Фото: Информатор
Аварія сталася на виїзді з селища Меліоративне

Броньовик рухався в напрямку міста Новомосковськ і виїхав на смугу зустрічного руху.

Вранці в середу, 10 жовтня, на виїзді з селища Меліоративне Дніпропетровської області БТР зіштовхнувся з маршруткою. В результаті аварії троє людей отримали легкі ушкодження. Про це повідомляє Информатор з посиланням на поліцію.

Зазначається, що броньовик рухався в напрямку Новомосковська і виїхав на смугу зустрічного руху. Там він зіткнувся з маршрутним таксі, яке їхало йому назустріч.

"При зіткненні автомобілів постраждалі отримали легкі тілесні ушкодження. Водії обох сторін на місці пройшли огляд на алкоголь. З'ясувалося, що вони були тверезі. Інші обставини ДТП поки з'ясовуються", - йдеться в повідомленні.

Раніше в місті Ізюм Харківської області військова вантажівка потрапила в аварію на спуску з гори Кременець. Водій КамАЗа не витримав безпечної дистанції з таксі і, намагаючись уникнути зіткнення, вивернув кермо вправо, після чого врізався в дерево. Тоді ніхто не постраждав.

А в Запорізькій області дорогою на Нікополь перекинулася військова вантажівка. В результаті загинув водій і постраждав пасажир.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: ДТПфотоавариябронетехникамаршруткаБТР
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі