08:32 19.02.2019

Рішення щодо підозри "смотрящему" в Харківській області та власнику "общака" буде прийнято після результатів експертизи

2 хв читати
Рішення щодо підозри "смотрящему" в Харківській області та власнику "общака" буде прийнято після результатів експертизи

"Смотрящему" в Харківській області на прізвисько "Валерсон" і власнику "общака", затриманим у кінці січня, поки не оголошено про підозру, повідомляє відділ комунікації Національної поліції в Харківській області.

"Щодо затримання зазначених осіб: поки немає результатів експертизи. Після їх отримання буде вирішено питання про повідомлення про підозру і обрання запобіжного заходу", - повідомили кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна" у відділі комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області.

Як повідомлялося, 27 січня під час проведення профілактичних заходів з відпрацювання території Харківської області працівники управління стратегічних розслідувань ГУ Нацполіції затримали і провели особистий обшук неодноразово судимих за вчинення тяжких злочинів 44-річного "смотрящего" по Харківській області на прізвисько "Валерсон" і 44-річного держателя "общака".

При проведенні особистого обшуку у одного з чоловіків поліцейські виявили і вилучили пістолет Макарова. Крім того, в обох затриманих було виявлено та вилучено згортки з речовиною білого кольору, схожою на метадон.

За даним фактом було відкрито кримінальні виробництва ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

28 грудня 2018 року начальник ГУ Нацполіції в Харківській області Олег Бех повідомив про затримання кримінальних авторитетів, серед них "Валерсона". Однак тоді йому не було пред'явлено підозру, його відпустили.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна найближчими днями отримає перші снаряди в рамках ініціативи Чехії

Окупанти наростили інтенсивність атак майже по всій лінії фронту

Щоденні атаки росіян Харкова доводять їхню мету стерти з лиця землі друге за величиною місто в Україні, тому потрібна сучасна зброя

Зеленський: Україна очікує на Саміті миру присутності різних держав, націй і континентів, щоб кожен міг проявити своє лідерство в захисті спільних цінностей

Зеленський і Монтенегру обговорили підготовку Саміту миру та кроки щодо наближення завершення вторгнення РФ в Україну

Загинув місцевий житель с. Гаврилівка на Херсонщині внаслідок ворожого обстрілу

У Торецьку в результаті скинутих ворогом трьох авіабомб загинули двоє людей і троє дістали поранення - голова ОВА

Міноборони України не планує розсилати повістки через застосунок "Резерв+"

У Запоріжжі вирішили скасувати безкоштовний проїзд у міському електротранспорті

ВАКС обрав Смирнову запобіжний захід у вигляді застави 10 млн грн

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА