23 жовтня 2020, 12:10

Як Шарій з Медведчуком порширюють фейки про ''російську вакцину''

Шарій в парі з Медведчуком поширюють фейки. Цього разу про так звану "російську вакцину".



Виявляти фейки – це як вирішувати якесь математичне завдання. Це може бути легко. Може бути складно. А може бути красиво. Пам'ятаю ще зі школи.

Так от, медведчуківці поширюють банальні фейки. Які викриваються за лічені хвилини, а то й секунди. У кілька кліків. Вони справжні бездарі з дезінформації. Але вдають з себе розумників, напевно, думають, що "красавчікі". Так філіграно промивають мізки. Ні. Роблять усе тупо.

Уже більше 2 тижнів медведчуківські політики та "експерти" ведуть в проросійських медіа кампанію з дезінформації щодо "російської вакцини". Грають на страхах українців щодо коронавірусу. Представляють цю "вакцину" єдиним рятувальним колом.

Це вже друга кампанія з дезінформації, яку вони проводять на фоні пандемії. Навесні українців лякали "таємними біохімічними лабораторіями США". І ось тепер Інститут масової інформації дослідив фейки та маніпуляції щодо "російської вакцини".



ЧИТАЙТЕ: Дослідження ІМІ: Медведчук та Шарій. Кампанія фейків про "російську вакцину"



Тепер кампанію з дезінформації використовують у виборчих цілях. "Влада не піклується про народ, не просить Путіна надати "вакцину", тому оберіть нас, і "російська вакцина" буде в країні вже завтра". Ага.

Проколюються колаборанти на дрібницях. У них елементарно не складається 2+2. Слухаєш Медведчука, рахуєш, і виявляєш: сама росія не може забезпечити своєю "вакциною" внутрішні потреби до кінця 2021-го. Їм би (росіянам) свої проблеми якось порєшать.

Росія входить у 5-ку країн з найбільшою кількістю заражених, щоденні випадки виявлення хворих – утричі більші, ніж в Україні, а померлих за весь час пандемії – у 4 рази більше. На цьому фоні масова вакцинація росіян досі не почалася.

Ба більше, так звана "російська вакцина" не пройшла усіх необхідних етапів дослідження, тож не може вважатися такою, що є безпечною. Навіть у самій Росії лікарі не поспішають довіряти цій вакцині.

І от зі всім цим в Україні знаходяться колаборанти, які розповідають, що треба просто попросити у Путіна, і він врятує Україну від коронавіруса. Ага.

І от що дивно. Десятки медведчуківців розповідають про "російську вакцину", а ніхто з них слідом за Медведчуком нею не скористався. Одна справа бреха про неї українцям, а інша – вколоти той шмурдяк собі. Я б теж не ризикнув скористатися цієї "вакциною", яка не пройшла всіх необхідних досліджень, і тому невідомо її справжня дія на організм людини.

Та й сам Медведчук зробив лише заяву без жодних доказів, що таки отримав щеплення від коронавірусу. Не виключає, що він і Путіну збрехав, що скористався "російською вакциною".

Благали про допомогу – врятовані! Неймовірна історія з Херсона

Неймовірна історія з хеппі-ендом. На лівому березі Дніпра під Херсоном застрягла жінка з хлопчиком та дівчинкою. Вода поступово підіймалася, вони рятувалися на другому поверсі, на даху будинку...

Я потрапив у Херсон

Я потрапив у Херсон. Одразу зателефонував своїй редакторці Жені Моторевській, сказав, що буде репортаж з окупованого міста. Але чомусь вона такій новині від мене не зраділа...

Гол усього життя. За це і воюємо

За такі моменти ми любимо життя. Наприкінці матчу Динамо проти Евертона на поле вийшов ось цей чоловік. Він – вболівальник з Евертона. Але на поле він не вибіг, як іноді роблять фанати...

Легенди ЗСУ. Позивний "34"

Герой України танкіст Сергій Пономаренко має позивний "34" – по номеру його танка в АТО. Цю цифру "34" добре запам'ятали російські окупанти...

Зеленський, Демченко і "Харківські угоди"

"Гасите этих казлов!" Саме цей заклик асоціюється у мене з ратифікацією т.зв. "Харківських угод". З такими словами регіонали.ру кидалися на тих депутатів, хто протестував проти продовження базування руzкого флоту в українському Севастополі...

"Понять и простить"? Ще раз про медведчуківських медійників

Ми стали забувати, як виглядають медведчуківські медійники. Але от колишній спікер вирішив нагадати. Цією світлиною Разумков дякував медійникам з закритих телеканалів Ахметова...