19:05 04.02.2019

Поліція не підтвердила інформації про пошкодження вікна київського офісу НСЖУ внаслідок вогнепального пострілу

2 хв читати
Поліція не підтвердила інформації про пошкодження вікна київського офісу НСЖУ внаслідок вогнепального пострілу

Поліція зафіксувала факт пошкодження вікна в офісі Київської регіональної організації Національної спілки журналістів України (НСЖУ), але не підтверджує інформації, що воно сталося внаслідок пострілу з вогнепальної зброї.

Як повідомив відділ комунікації поліції Києва, інформація про пошкодження вікна в будівлі на вул. Хрещатик надійшла на номер "102" у понеділок, 4 лютого, о 14:44.

"Зі слів заявниці, подія сталася в четвер увечері. Співробітниця установи помітила пошкодження у вікні, але не надала цьому значення. Сьогодні жінка звернулася до чергової частини Шевченківського управління поліції для написання заяви", - повідомили в поліції.

Слідчо-оперативна група задокументувала факт пошкодження зовнішнього склопакета (внутрішній склопакет не пошкоджений). З місця події нічого не вилучали.

"Інформація про те, що пошкодження утворилося внаслідок пострілу з вогнепальної зброї, не підтвердилася. Це повідомлення зареєстроване в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Шевченківського управління поліції", - поінформували в поліції.

Нині триває перевірка для встановлення обставин пошкодження вікна. Вирішується питання про правову кваліфікацію події.

Раніше цього дня на сайті НСЖУ було оприлюднено повідомлення, що в ніч на 1 лютого невідомі обстріляли вікно-вітрину Київської регіональної організації НСЖУ. Пошкоджене вікно виявили вже наприкінці робочого дня і звернулися до поліції.

"У поліції заявили, що дивуватися нічого: приміщення в самому центрі Києва, на вулиці Хрещатик, де стрільба - не рідкість. У місті останнім часом з'ясування стосунків із використанням вогнепальної зброї, - за попередніми висновками, йдеться саме про бойову, а не травматичну зброю, - трапляється досить часто", - розповіла відповідальний секретар столичної організації НСЖУ Алла Малієнко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Деякі союзники обмежують використання F-16 для ударів по території РФ, що ускладнить Україні проведення військових операцій - ISW

За підтримки Китаєм Росії війна буде довшою - Зеленський

На полях Азійського саміту Зеленський обговорив із міністром оборони США посилення української ППО та коаліцію F-16

У Миколаївській області вночі збито 11 "шахедів", через падіння уламків горіли склади промпідприємства

Війська РФ протягом доби завдали понад 380 ударів по Запорізькій області

Силами ППО вночі знищено 24 із 25 "шахедів", які атакували Україну

Війна з Китаєм не є неминучою, незважаючи на зростаючу напруженість в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні - глава Пентагону

Україна має підтвердження 106 країн про участь у Саміті миру

У Чорному морі перебувають три кораблі РФ, зокрема один носій "Калібрів"

Міністр оборони Китаю заявляє про відсутність поставок зброї Росії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА