18:43 28.11.2019

Мінінфраструктури замінить співробітників територіальних органів "Укртрансбезпеки"

2 хв читати
Мінінфраструктури замінить співробітників територіальних органів "Укртрансбезпеки"

Міністерство інфраструктури України планує замінити працівників територіальних органів "Укртрансбезпеки", повідомляється на сайті міністерства в четвер.

"…у нас був призначений новий очільник "Укртрансбезпеки", і я йому ставлю завдання запропонувати на наступний Кабмін перезавантаження всіх територіальних органів "Укртрансбезпеки", оголосити відкриті прозорі конкурси, набрати нових професійних людей, а ми на рівні уряду будемо забезпечувати необхідне фінансування для того, щоб цей орган працював, а громадяни відчували європейську якість доріг", - наведено в повідомленні слова міністра інфраструктури Владислава Криклія.

Він також відзначив важливість розвитку інфраструктури Львівської області як прикордонної з Європою.

"Ми поговорили з паном Мальським (голова Львівської облдержадміністрації Маркіян Мальський - ІФ), що ми хочемо і надалі працювати в "турборежимі", як це відбувалося останнім часом, хочемо суттєво прискорювати інтенсивність створення інфраструктурних проектів. Я впевнений, що в єдиній команді нам значно швидше працюватиметься", - наголосив Криклій.

За його словами, фінансування регіону наступного року планується на рівні 2,3 млрд грн на дороги державного та місцевого значення. Підписано угоду на фінансування за рахунок ЄІБ будівництва північної львівської об'їзної дороги.

"Але і на цьому ми не плануємо зупинятися, в грудні проведемо з керівниками міст велику нараду за участю ЄБРР, щоб проговорити, як вони зможуть краще, швидше, ефективніше будувати комунальні дороги", - запевнив міністр інфраструктури.

Як повідомлялося, Львівську, Івано-Франківську та Закарпатську обл. планують за три роки об'єднати Малим карпатським кільцем вартістю 1 млрд грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Країни ЄС згодні координувати зусилля для скорочення імпорту енергоносіїв із РФ до нуля - єврокомісар

США планують залучити понад $62 млрд бюджетної допомоги Україні від міжнародних партнерів - заступник міністра

Нові вимоги ДБН до бомбосховищ можуть стати бар'єром для реалізації проєктів в Україні - ЄІБ

Питання перегляду тарифів на е/е для населення до порядку денного засідання Кабміну не включали

Пріоритет "Метінвесту" - залучити до роботи якомога більше колишніх військових - СЕО

Графіки відключень не застосовуватимуть до підприємств, які імпортують 80% електроенергії - Шмигаль

Завдяки сонячній генерації та виходу з ремонту двох енергоблоків АЕС, кілька днів не застосовуються планові відключення, але економити потрібно - Шмигаль

"Укрнафта" завдяки ГРП збільшила добовий дебіт однієї зі свердловин у 25 разів

Основою горизонтального вирівнювання місцевих бюджетів-2025 будуть надходження ПДФО-2024 і статистика населення на початок війни та ВПО

Відключення е/е можуть повернутися з виведенням найближчими днями чергових енергоблоків у ремонт - голова "Енергоатому"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА