RU
 

У США почали розслідування проти Коломойського - ЗМІ

Корреспондент.net,  8 квітня 2019, 12:59
0
576
У США почали розслідування проти Коломойського - ЗМІ
Ігоря Коломойського в США підозрюють у відмиванні грошей

ФБР почало розслідування стосовно українського бізнесмена, екс-власника Приватбанку Ігоря Коломойського.

Федеральне бюро розслідувань США, за деякими даними, почало розслідування стосовно українського бізнесмена Ігоря Коломойського. Як стверджується, його підозрюють у низці фінансових злочинів на американській території, повідомляє з посиланням на три свої джерела видання Daily Beast.

Зокрема, зазначено, що одним з головних епізодів злочинів, в яких підозрюють Коломойського, є відмивання грошей. Джерела не уточнили суть підозр, проте стверджують, що розслідування проти українського бізнесмена триває вже досить давно і має широкомасштабний характер.

Звинувачень поки, втім, жодних не висунуто, а сам Коломойський заперечує будь-які підозри в причетності до злочинів на території США, додають співрозмовники.

За даними західних ЗМІ, підприємець зараз живе в Ізраїлі.

Як відомо, на початку президентства Петра Порошенка він був керівником Дніпропетровської області, проте в 2015 році Коломойський був відправлений у відставку, а через рік влада України націоналізувала «Приватбанк», одним з власників якого був бізнесмен.

Напередодні стало відомо, що Печерський райсуд Києва наклав новий арешт на активи низки компаній, які прямо і побічно пов'язані з колишніми акціонерами ПриватБанку і їхніми партнерами.

Також повідомлялося, що на рахунки студії Квартал 95 Володимира Зеленського вивели 41 млн доларів з ПриватБанку за часів Ігоря Коломойського.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: СШАуголовное делоКоломойскийрасследованиеолигархиИгорь Коломойскийбизнесмен
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі