18:32 08.02.2021

Результати міжнародних мовних іспитів можна зараховувати як підсумкову атестацію з іноземної мови у 2020/2021 навчальному році

1 хв читати
Результати міжнародних мовних іспитів можна зараховувати як підсумкову атестацію з іноземної мови у 2020/2021 навчальному році

Результати міжнародних мовних іспитів можна зараховувати як державну підсумкову атестацію з іноземної мови у 2020/2021 навчальному році, повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки України.

"Міністерство освіти і науки розробило методичні рекомендації щодо особливостей проведення державної підсумкової атестації з іноземних мов у закладах загальної середньої освіти у 2020/2021 навчальному році", - йдеться у повідомленні прес-служби Міносвіти.

Згідно з наказом міністерства щодо проведення ДПА у 2020/2021 навчальному році, здобувачі освіти, які для проходження атестації вибрали третім навчальним предметом історію України, можуть вибрати четвертим навчальним предметом іноземну мову і навпаки.

Водночас, здобувачі освіти, які обрали третім навчальним предметом одну з іноземних мов, можуть вибрати четвертим навчальним предметом іншу іноземну мову.

Крім того, здобувачам повної загальної середньої освіти, які цього або попереднього календарного року отримали сертифікат (диплом) міжнародного мовного іспиту з іноземної мови рівня B-1 і вищого рівня (для класів, які вивчають іноземну мову за рівнем стандарту або академічного рівня) або рівня В-2 (для класів з поглибленим вивченням іноземних мов) та вищого рівня, результати цих іспитів зараховуються як атестація з іноземної мови.

Рекомендований перелік міжнародних мовних іспитів, результати яких зараховуються як атестація з іноземної мови у 2020/2021 навчальному році, можна знайти на сайті Міносвіти.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Блінкен сподівається на прогрес у рішенні про використання заморожених російських активів на допомогу Україні на червневому саміті G7

Росіяни обстріляли три прикордонні громади Сумської області

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область, двоє поранених

Ворог за добу втратив 1330 людей

Російські війська за добу 462 рази вдарили по Запорізькій області, є руйнування

Єрмак закликав молодіжних лідерів країн Глобального півдня поширювати інформацію про Саміт миру

Росія тримає в Середземному морі один ракетоносій із загальним залпом до 26 ракет, ще два кораблі в Чорному морі

Зеленський у Франції проситиме НАТО збивати ракети РФ над Україною

Джонсон про удари американською зброєю по РФ: Треба дозволити Україні вести війну так, як вони вважають за потрібне

Передпродаж квитків на фільм "Дедпул і Росомаха" побив рекорд

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА