У мерії сказали, коли кияни дочекаються гарячої води — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У мерії сказали, коли кияни дочекаються гарячої води

Фондовий ринок
1441
Столична влада сподівається до кінця вересня врегулювати питання з НАК «Нафтогаз Україна» та відновити постачання гарячої води в оселі киян.
Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, повідомляє прес-служба міської влади.
«Ми сподіваємося, що вже до кінця вересня питання вдасться врегулювати остаточно, і ми зможемо повернути гарячу воду в оселі і максимально встигнути виконати роботи для вчасного й стабільного запуску опалювального сезону», – сказав Пантелеєв.
Він зазначив, що Київська міська рада прийняла рішення, що надає повноваження комунальному підприємству «Київтеплоенерго» вирішувати питання боргу за спожитий газ перед НАК «Нафтогаз» лише в тій частині боргу, що має джерела для компенсації.
“Це важливий крок до врегулювання питання заборгованості за спожитий газ, укладення угоди з НАК «Нафтогаз України» та відновлення енергопостачання в Києві. За останні чотири місяці містом проведена значна робота: міська влада Києва відстояла інтереси громади. У результаті переговорів ми досягли того, що зараз мова йде про значно меншу суму, яка має гарантовані компенсатори», – зауважив Пантелеєв.
Він наголосив, що сьогодні Комітет Верховної Ради України з питань бюджету підтримав рішення про виділення субвенції на покриття державних зобов’язань на різницю в тарифах.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас