Документ 412/2020, поточна редакція — Прийняття від 29.09.2020
Виберіть формат файлу для збереження:

Указ
Президента України

Деякі питання оптимізації переліку об’єктів державної власності, що забезпечують діяльність Президента України

З метою належної реалізації прав держави як власника об’єктів державної власності, що перебувають в управлінні Державного управління справами та не використовуються для забезпечення діяльності Президента України, а також збільшення надходжень до Державного бюджету України постановляю:

1. Визнати таким, що втратив чинність, Указ Президента України від 11 серпня 2008 року № 702 "Про впорядкування використання об’єктів державної власності, що перебувають в управлінні Державного управління справами".

2. Погодитися з пропозицією Державного управління справами щодо передачі державного підприємства "Житомирський лікеро-горілчаний завод" (м. Житомир, вул. Святослава Ріхтера, 38), що перебуває в управлінні Державного управління справами та не використовується для забезпечення діяльності Президента України, в управління Фонду державного майна України для подальшої приватизації.

3. Кабінету Міністрів України, Державному управлінню справами забезпечити передачу в установленому порядку державного підприємства "Житомирський лікеро-горілчаний завод" з управління Державного управління справами в управління Фонду державного майна України.

Президент України

В.ЗЕЛЕНСЬКИЙ

м. Київ
29 вересня 2020 року
№ 412/2020




вгору