22:52 28.11.2018

У МВС розповіли про роботу правоохоронців під час воєнного стану

1 хв читати
У МВС розповіли про роботу правоохоронців під час воєнного стану

У Міністерстві внутрішніх справ України (МВС) розповіли про створення оперативних штабів для координації роботи правоохоронних органів і моніторингу ситуації, повідомила прес-служба МВС у Facebook.

"Оперативні штаби працюватимуть у цілодобовому режимі, і здійснювати обмін інформацією та координацію з Генеральним штабом Збройних сил України, Службою безпеки України, Службою зовнішньої розвідки України, головним управлінням розвідки Міністерства оборони, Управління державної охорони та Держспецзв'язку", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі МВС розповіли, що створений оперативний штаб очолив заступник міністра внутрішніх справ Вадим Троян. Окрім того, до цього штабу увійшли перший заступник голови Держприкордонслужби Василь Серватюк, заступник голови Національної поліції України Олександр Фацевич, перший заступник голови Державної служби з надзвичайних ситуацій Олег Мельчуцький, заступник командувача Національної гвардії Валерій Бондар, а також перший заступник голови Державної міграційної служби Наталя Науменко.

Відзначається, що особовий склад підрозділів МВС перевели в посилений режим несення служби.

Також повідомляється, що під час дії воєнного стану МВС та підпорядковані йому структури здійснюватимуть свої безпосередні повноваження. Зокрема, структури будуть в межах своєї компетенції брати участь у впровадженні та здійсненні заходів правового режиму воєнного стану, відповідно до вимог чинного законодавства.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА