16:18 12.01.2021

Тимошенко розкритикувала підвищення тарифів на житлокомпослуги

1 хв читати
Тимошенко розкритикувала підвищення тарифів на житлокомпослуги

Лідерка партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко розкритикувала нинішню владу в підвищенні українських тарифів, навівши як приклад результати державного аудиту НАК "Нафтогаз України", який засвідчив, що з державного підприємства за межі України було незаконно виведено 225 млрд грн.

"Виявлені махінації не отримали логічного продовження у вигляді кримінальних справ, а навпаки – дозволили топ-менеджерам "Нафтогазу" просунутися кар’єрними сходами. Як відомо, Андрія Коболєва призначили в наглядову раду ще однієї відомої компанії, а Юрія Вітренка поставили виконувати обов’язки міністра енергетики", - цитує Тимошенко прес-служба партії "Батьківщина".

Політик зазначила, що доходи від необґрунтовано завищених тарифів більші, ніж кредити, які Україні дає Міжнародний валютний фонд (МВФ). Також вона вважає, що за нової влади старі корупційні схеми збереглися і стали ще більше прибутковими.

На думку Тимошенко, Україна має унікальну можливість забезпечувати своїх громадян дешевими енергоносіями завдяки газу власного видобутку та підземним газовим сховищам, які дають змогу закуповувати газ улітку за найнижчими цінами та продавати його за такими самими низькими цінами в зимовий період.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Верхня палата парламенту Швейцарії відхилила план допомоги Україні на CHF5 млрд через "боргове гальмо"

Порошенко: Верховна Рада несе відповідальність за якість кадрової політики, досить мовчки натискати кнопки

Майже половина українців бачить погіршення в ситуації з демократією та економікою в країні за п'ять років каденції Зеленського - КМІС

Угорщина може позбутися права вето під час голосування в Євросоюзі - DW

Дозвіл Україні бити по території РФ може бути розширений і це залежатиме від ситуації на полі бою – Білий дім

Голова "Нафтогазу" Чернишов може повернутися в уряд - депутат Железняк

Україна визнає і Ізраїль, і Палестину - Зеленський

Туреччина підтримала надання Україні зброї, але виключила участь НАТО у війні

Китай підтвердив відмову брати участь у Глобальному саміті миру і заявив, що буде "продовжувати на власний розсуд просувати мирні переговори"

Санкції країн G7 і ЄС проти РФ і КНДР за постачання зброї були скоординованими

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА